arrangör programvara – när som helst Organizer Deluxe, 2017

På grund av sina många organisera verktyg, säkerhetsfunktioner och integration med Google, när som helst Organizer Deluxe 15 är our Top Ten Gold Award vinnare för arrangör programvara. Denna planerare programvara är enkel att använda, även om den har fler funktioner än någon av sina konkurrenter. Även om du kan bara få tillgång till kalender och kontaktuppgifter via Google när du är på språng, håller denna omfattande program du organiserade i din yrkesmässiga och personliga liv.

Feature Set

En av de bästa sakerna som helst Organizer är hur lätt det är att använda. Programvaran har ett rent gränssnitt som är lätt att navigera, och menyalternativen lämpligt listade under de förväntade rullgardinsmenyn rubriker, som gör de flesta funktioner lätt att hitta. Du kan även få tillgång till användarhandboken från programmet om du behöver hjälp att lära sig använda vissa verktyg.

När som helst Organizer har många verktyg som organiserar dina yrkesmässiga och personliga liv. Vid användning av programvaran är lätt att använda att göra-lista, kan du tilldela uppgifter prioritetsnivåer och passera ut som du komplett. Om du inte får allt på din att göra-lista, rör arrangören programvara automatiskt oavslutade objekt till nästa dag.

Denna arrangören har en kalender som du kan använda för att hålla reda på viktiga händelser, datum och möten. När du ställer in in-program påminnelser programvaran hörbart varnar dig när det är dags att utföra en uppgift eller iväg till ett möte. Du kan också ställa in programmet att skicka ett e-post eller SMS påminnelse så att du är säker på att vara på nästa möte i tid. Dessutom har programmet ett schema ticker som rullar längst upp i programmet för att påminna dig om uppgifter.

Du kan använda när som helst arrangörens återkommande händelser har schemalägga regelbundet förekommande möten, årsdagar och födelsedagar, så att du inte behöver input varje enskilt fall manuellt. Du kan också ställa in programmet att meddela dig om en återkommande händelse dock långt i förväg du vill, vilket ger dig tid att köpa en födelsedagskort eller dra ihop anteckningar för en stor presentation. När som helst hjälper dig också att undvika schemakrockar; när du försöker att schemalägga ett möte som överlappar med en redan på kalendern Programmet varnar dig på problemet.

Förutom kalenderverktyg som förbättrar användbarhet, det finns roliga som du kan lägga till ditt schema. Du kan ladda ner NFL, NBA, NHL, MLB, PGA och NASCAR säsongen scheman och lägga till dem i din almanacka. Lunar, berömda födelsedagar, internationella helgdagar och word-of-the-day-tillägg finns också.

Säkerhet

Denna planerare programvara har en adressbok som lagrar kontakt bilder och information. Programmet ger också kartor och vägbeskrivningar till adresserna i din kontaktlista. Du kan välja att samla in information från flera olika leverantörer, inklusive Google Maps, Bing Maps, Yahoo Maps och MapQuest. Din helst Organizer kontaktlista är också en bra resurs för mer traditionella former av korrespondens. Till exempel kan du snabbt och enkelt skapa en lista över folk när du skickar ut julkort; skapa en e-postlista och skriva ut adressetiketter är så enkelt som ett par klick på musen. Du kan också skapa och formatera ett personligt brev, sedan skriva ut brev och adressen för lätt brevskickande.

När som helst Organizer hjälper dig att hålla koll på dina utgifter vanor. Du kan ange information som datum, valuta och totala utgifterna, samt definiera kostnadsslag. Även om du kan använda den här funktionen för att lista och kategorisera dina utgifter, kan du inte lägga till och dra ifrån de siffror du ingång för att skapa summor, och du kan inte automatiskt importera dina utgifter data från din nätbank eller kreditkortskonto, vilket begränsar verktygets funktionalitet.

Denna ansökan har också en ordbehandlare du kan använda för att ta anteckningar eller hålla journalanteckningar. Varje post har en automatisk datum- och tidsstämpel, så informationen är lätt att hitta senare. Du kan visa upp till 12 klockor på skrivbordet, vilket är särskilt användbart om du gör affärer med företag i olika tidszoner. Programvaran har också ett steg backup-processen så att du inte förlorar viktig information.

Om du använder programmet för att hysa viktiga dokument eller personlig information, kan du lösenordsskydda programmet – snarare än ett enda lösenord, måste du svara på ett antal frågor för att få tillgång till programmet. När som helst har en krypterad Password Manager kan användas för att lagra ID och lösenord, PIN-koder och kontolösenord. Programvaran inte generera lösenord, men dess säkerhetsfunktioner att din privata information förblir privat.

För att komma åt data som du lagrar i datorprogramvara från en mobil enhet måste du synkronisera dina kontakter, uppgifter och kalender med Google. Detta begränsar åtkomsten till endast dina kontakter, att göra-lista och kalender när du är på språng.

Du kan importera data från Microsoft Outlook, Sidekick, Lotus Organizer, Dag-Timer Organizer och tidigare versioner av när som helst. Synkronisera med system som Outlook är inte enkel, eftersom det begränsade antalet typer som stöds import och export fil komplicerar processen – Du kan endast importera och exportera CSV eller TXT-filer. Du kan skriva ut eller skicka din planerare som en PDF-fil.

Integration

När som helst Organizer hjälp och stöd är enkel. Denna organisation programvara levereras med en hjälpsam användarhandböcker, komplett med snabba tips om hur du använder programmet. Företagets hemsida listar ett telefonnummer och e-postadress för att använda för att kontakta teknisk support. Vi fann att bolaget tog vanligtvis flera dagar att svara på våra frågor via e-post. På hemsidan finns också en FAQ sektion som du kan använda för att hitta svar på vanliga frågor eller problem.

När som helst Organizer har en hel del att organisera verktyg som hjälper dig kompletta personliga och yrkesmässiga uppgifter. Denna programvara är en av de bästa arrangörerna på grund av dess ytterligare funktioner, inklusive räkningar, vägbeskrivningar och adressetikettutskrift. Även med alla dess funktioner, förblir programvara lätt att använda och hjälper dig att leva ett mer effektivt liv.

Hjälp och support

Sammanfattning