bärbara solenergisystem – Zamp Solar 200-Watt Laddning Kit, 2017

Den Zamp Solar 200-Watt Laddnings Kit är ett bra komplement till husvagnar, husbilar och hytter. Solenergi kit är det största som erbjuds av Zamp Solar på 11,43 ampere laddningseffekt. Den levereras med en monterad sol laddningsregulatorn och 16 fot av tråd som ansluts direkt till en batteripol. Det finns också en praktisk nylonväska medföljer solpaneler.

Den bärbara solenergi system är enkelt att installera. Det är i en väska som är 27 inches bred och 40 inches lång, som du kan dra runt med en robust handtag. Även om det är definitivt portabel, dessa är inte små paneler. Hela enheten väger mer än 30 pounds. Det innebär att du kan flytta den från bilen till stugan, men du vill inte ta det på en lång vandring eller försöka bära runt för att ladda din mobiltelefon. Panelerna utvecklas när den öppnas och helt ställa in, är 54 inches bred. De fungerar bäst på ett tak eller framför en RV i solen.

Den bärbara solenergi system har en styrenhet som reglerar mängden lagrad makt och låter dig veta hur nära laddningssatsen är att bli full. Det finns ingen anledning att köpa en separat lagringsenhet. Strömmen kan sedan koppla in till en bil eller RV batteri för att hålla en full laddning.

Om du behöver enheten för andra energialternativ som driver en bärbar dator eller mobiltelefon, är det bästa alternativet att ansluta den till fordonet. Om du använder panelerna på andra håll, som på en campingplats eller stuga, måste du köpa extra tillbehör som anpassar krokodilklämmor i USB-portar.

Om du behöver solenergi i händelse av en naturkatastrof, fungerar denna solenergi kit bäst inrättas i ett stort område och laddar ett externt batteri. Detta är inte den bästa sol generator för reservkraft men. För en nödsituation hem kit, måste du ha extra batterier runt.

Det bästa med detta laddningssystem är mängden effekt som produceras. Vid 200 watt, kan det driva en mängd olika enheter och hålla din RV funktionell för långa tidsperioder. Även om det är skrymmande, det är också lätt att installera och kraft kan börja samla direkt. Detta är en bra mid-level solenergi alternativ mellan mindre kit och full storlek solpaneler.