betalning gateway tjänster – TransFirst Payment Gateway service 2017 – Top Tens

TransFirst är en betalning gateway tjänst som hanterar transaktioner i sig och inte använda en annan processor tjänster. Det har konkurrenskraftiga priser, och dess villkor tjänsteleverantörer och ställtider är standard jämfört med andra företag i vår granskning.

Sammanfattning

Denne köpman gateway tjänsten har både interchange-plus prissättning och differentierad prissättning alternativ. Det finns ett utbyte uppmärkning av 0,20%, vilket är bättre än standard för denna bransch. Dock är dess per transaktionsavgift $ 0,18, som ligger på den övre delen av den andra processorns priser som vi granskat. Den stegvisa priset är också högre än genomsnittet på 1,63% för båda kvalificerade kredit- och betalkort.

TransFirst har den lägsta månadsavgift ut av de tjänster vi granskade på bara $ 5. Sin månatliga minimum också satt till $ 5, vilket är den lägsta av de tjänster som vi granskat som krävs månatliga miniminivåer. Du bör också räkna med att betala en PCI-efterlevnad avgift årligen. Denna avgift kommer in på $ 75,20, vilket är lågt i den här branschen. Sammantaget är TransFirst det billigaste alternativet i den mån avgifter berörs.

Om du är ett nytt företag eller behöver uppgradera din utrustning, EMV-klar terminaler är tillgängliga via denna betalning gateway företag. Men tar det en av de högsta priserna för denna utrustning av de tjänster som vi granskade på $ 299 per terminal.

Vi anser öppenhet och konsekvens en viktig aspekt för dessa företag. TransFirst är transparent med sin information genom att tillhandahålla information om avgifter, kostnader och villkor på nätet. Men agenterna vi kontaktade var ovilliga att skicka oss ett kontrakt för att granska utan att vi gör några åtaganden. TransFirst var en av endast två tjänster som inte skulle skicka oss ett kontrakt för att granska. Men överträffar denna betalning gateway leverantör standard för branschen med sin förmåga att sätta in pengar på ditt företags bankkonto bankdagen efter en transaktion.

Representanterna vi talade med när vi kallades in för att TransFirst var patienten och kunniga nog att svara på många frågor som vi presenterade. Vi rekommenderar dock att ringa in direkt för att få svar på dina frågor som vi inte fått något svar från att fylla i tjänstens formulär online. Dessutom, när du registrerar dig med detta företag, du inte tilldelas en dedikerad säljrepresentant till skillnad från många av de andra tjänster som vi granskat.

TransFirst unika process att inte använda en återförsäljare kan vara användbart om du vill klippa ut mellan i transaktionsprocessen. Dessutom är dess prissättning konkurrenskraftig, men inte den lägsta av de tjänster vi ses. Men dess månadsavgifter är bland de lägsta vi ses.