bildspel programvara – PicturesToExe 2017

PicturesToExe är ett smart alternativ för bildspel skapande med sitt breda utbud av funktioner och verktyg för att hjälpa dig att skapa en anpassad, professionell och attraktiv projekt. Det finns ingen gräns för hur många bilder du kan lägga med detta bildspel programvara, och den övergripande kvaliteten på bilderna och övergångar högt betyg.

Sammanfattning

PicturesToExe är en bra bildspel maker om du vill skapa bild bildspel med en professionell touch. Det erbjuder mer än 60 övergångseffekter. Du kan styra hur länge för att visa varje bild och lägga videoklipp och bildtexter. Du kan också spela in en berättarröst spår och spela upp det, tillsammans med flera musikspår och ljudeffekter, hela bildspelet.

Konstigt, innebär detta bildspel skapare inte erbjuda clip art eller illustrationer, vilka andra program erbjuder. Clipart kan vara ett sätt att experimentera med att dekorera bildspel om du bara lära sig att göra en, men detta program saknar den här funktionen.

Detta bildspel programvara utmärker sig när det gäller in- och utgångar. Du har möjlighet att dela dina bildspel på nätet omedelbart med YouTube och Facebook. Du kan skapa DVD-skivor och interaktiva cd-skivor, och du kan titta på bildspel om särskilda mobila enheter.

Denna ansökan har dra-och-släpp-funktioner, som gör det enkelt att ladda upp och börja skapa dina bildspel. Det tar dock tid att förstå programvaran och hitta många av funktionerna.

Om du gör misstag, kan du enkelt ångra föregående åtgärd. Men om du vill ha ett program som kan guida dig genom processen att göra bildspel, PicturesToExe saknar en steg-för-steg-guide, så det kanske inte är det bästa valet.

Om du har några frågor eller funderingar när du använder detta program, är PicturesToExe snabb och detaljerad i sitt stöd. Vi skickade två separata e-postmeddelanden, och vi fick utförliga svar inom 24 timmar. Supportpersonal är kunnig och reagera snabbt. Emellertid bristen på telefonstöd är en nackdel.

Du kan hitta svar själv med hjälp av flera tutorials och artiklar tillgängliga på PicturesToExe webbplats. Det finns också forum som finns på nätet, och om du har några frågor om uppgifter eller funktioner, är en användarguide som finns med programvaran.

PicturesToExe saknar utsmyckningar och clip art, men det är en funktionsfyllda program med många ljudverktyg du inte hittar i lägre rankade bildspel applikationer. Det finns ett stort utbud av in- och utgångar. PicturesToExe kan hjälpa dig att skapa högkvalitativa bildspel för att hjälpa dela dina minnen.