fotobok – MyCanvas 2017

MyCanvas erbjuder ett brett utbud av designverktyg för att göra kvalitetsfotoböcker. Tjänsten skiljer sig från andra, och skapandet av släktklenod kvalitet fotoböcker är dess huvudsakliga erbjudande. Konstruktionsverktyg är bra för anpassning och din kreativ kontroll, men valet storlek är smal och bildkvaliteten medelmåttig.

Sammanfattning

Denna programvara har flera designverktyg som hjälper dig att skapa en anpassad fotobok. Du kan välja från sitt val av mallar eller skapa din egen design från en tom mall. Till skillnad från andra fotobok redaktörer, kan du justera bilder, text, färger och layouter oavsett vilket alternativ du väljer. MyCanvas är ett av de bästa alternativen om du föredrar att anpassa och designa din egen fotobok.

Mallarna är kategoriserade efter allmänna teman, och inom varje tema är ett urval av specifika layouter. Till exempel, inom bröllops kategori finns Tropical Travel och moderna bröllop layouter. Det bästa fotobok editor erbjuder tusentals utsmyckningar bakgrunder och ramar som du kan lägga till din fotobok. MyCanvas har en blygsam samling av stilar och extramaterial, men det bleknar i jämförelse med andra tjänster med tusentals tillgängliga bakgrunder. MyCanvas startar fotobok processen genom att be dig att välja ett tema som familj, resor, bröllop eller säsongsbetonade och därifrån kan du välja en mall.

Kvaliteten på MyCanvas “fotoböcker är standard. Sidorna är bundna i en robust anpassad lock; Men sidorna är tunna och bildkvaliteten är genomsnittliga. Om du använder bilder från en mobil enhet eller låg kvalitet kamera, är den dåliga kvaliteten visas i de utskrivna bilderna.

Denna sed fotobok skapare erbjuder endast tre olika storleksalternativ: 14 x 11, 11 x 8,5 och 8 x 8. Även om dessa är standardstorlekar, begränsar den kreativitet din fotobok. MyCanvas erbjuder ett mycket större urval av omslag än vad det gör storlekar. Du kan välja från linne, siden, sammet och inbundna anpassade foto bokomslag. Det har också flera olika typer av läder som du kan använda för att täcka din bok.

Programvaran är enkel att använda. Den har ett intuitivt fotobok editor som gör navigeringen enkel. Online redaktör märker alla konstruktionsverktyg och märken vilka bilder du redan har använt. Det visar också en stor representation av den sida du redigerar med mindre skärmar av de andra sidorna i boken. Detta hjälper oerhört när du vill att dina bilder för att matcha ett tema och ser uniform.

Företaget tar fem dagar att behandla och skicka din fotobok. Det finns flera olika transportsätt för att hjälpa dig att få fotobok i tid. För teknisk och kundsupport, har MyCanvas en FAQ sida, samt e-post och telefon kontaktinformation för sitt supportteam.

MyCanvas erbjuder ett brett sortiment av designverktyg för att hjälpa dig att skräddarsy en fotobok för alla tillfällen. Online fotobok editor gör det enkelt för dig att ta fullständig kreativ kontroll eller har boken redaktören göra det åt dig. Emellertid har det begränsade storleksalternativ och dålig utskriftskvalitet på nonprofessional bilder.