fotoredigeringsprogram – PhotoPad, 2017

Med ett brett urval av grundläggande redigeringsverktyg, hjälper PhotoPad Photo Editor nybörjare lära sig att redigera bilder med lätthet. Mellan rent gränssnitt och tillgängliga verktyg, kan du hitta alla redigeringsverktyg du behöver för att förvandla dina bilder.

Sammanfattning

Denna programvara har ett urval av både grundläggande och avancerade redigeringsverktyg. Programmet erbjuder standardverktyg, såsom borttagning av röda ögon, beskärning, val, form, målning och ritverktyg, och mer. Programvaran har även över 250 teckensnitt du kan välja att använda och lägga till effekter till. Med färghanteringsverktyg, kan du ändra färgen på dina bilder för att förbättra landskapet eller ljusare ett rum. Den har även batch-bearbetning, så att du kan använda samma redigera på flera foton.

Förutom grunderna, fotoredigerare erbjuder också några avancerade fotoredigeringsverktyg. Med automatiska redigeringsalternativ, kan du klicka på en knapp och redaktören justerar automatiskt dina bilder, om du vill förbättra färg eller ljusare en bild. Du kan också lägga till kreativa filter till dina bilder som ändrar konsistens och färg på dina bilder. Dessutom kommer redaktören utrustad med touch-up verktyg som du kan använda för att fixa fläckar på dina motiv ansikten. Programvaran har också förmågan att skapa panoramabilder genom att sy ihop flera bilder.

Medan programmet har ett urval av grundläggande och avancerade verktyg för fotoredigering, saknar det avancerade funktioner mest fotoredigeringsprogram ger. Till exempel saknar en linsförvrängningen corrector, och du kan inte skapa HDR-bilder. Den saknar också vektor verktyg och flera lager funktioner.

Detta fotoredigeringsprogram kommer med ett foto arrangör; Men, erbjuder några funktioner. Arrangören visar miniatyrer på gränssnittet hela tiden, så att du kan hoppa från en bild till nästa. Även om detta kan du visa dina bilder medan du redigerar, kan du inte söka efter ett foto, skapa album och betyg, eller visa EXIF-information om dina foton.

Det bästa fotot Editor stödjer ett stort urval av filformat, så att du kan redigera alla dina bilder. PhotoPad stöder endast sex olika filer. Men innehåller listan populära bildformat som JPG, TIF, PNG, GIF och DSLR-kameror.

Medan programvaran inte stöder ett stort urval av filformat, kan du få tillgång till programvaran från flera olika operativsystem. Du kan ladda ner PhotoPad på din Kindle eller Android-enhet, samt enheter med Windows och Mac operativsystem.

När du har redigerat dina bilder, har programmet olika alternativ för att dela dem. Du kan lägga upp bilder direkt till sociala medier, såsom Facebook eller Flickr. Du kan också skicka e-post av dina bilder.

PhotoPad har en mängd olika supportalternativ för sin programvara. Du kan komma åt video tutorials, vanliga frågor, bruksanvisningar och användarforum för att lära dig hur du använder programvaran. Du kan också kontakta supportpersonal via telefon eller e-post. Vi fann att NCH Software reagerat snabbt på våra förfrågningar.

PhotoPad Photo Editor fungerar som en bra resurs för människor som har liten erfarenhet redigerar foton. Programvaran har ett rent gränssnitt och lättillgängliga verktyg. Med stöd lättillgänglig, kan du lära dig att använda programvaran i din egen takt. Även om det är lätt att lära sig och använda, gör programmet saknar avancerade fotoredigeringsverktyg, som följdriktigt begränsar hur mycket du kan göra på det.