nanny cam – iShot 2.0 Mini väckarklocka dold kamera, 2017

Nanny kammar finns i alla former och storlekar, men de är mest anmärkningsvärda när de är skickligt maskerade som vanliga hushållsföremål. Dessa enheter kan du övervaka aktiviteten i ditt hem när du är borta. De bästa nanny kammar förklädd som klockor, eluttag och andra apparater för att se till att människor inte märker och inaktivera eller oskadliggöra dem. Vårt topprankade nanny cam är en operativ klocka kamera som i hemlighet registrerar video via en liten hål lins. Den iShot 2,0 Mini väckarklocka dold kamera är en enkel att använda, fristående nanny kamera, och det får vår Top Ten Recensioner Gold Award.

Funktionalitet

Detta hemlig klocka Kameran levereras med de flesta av de funktioner du förväntar dig att hitta på en topprankad barnskötare cam. I första hand, har kameran en inbyggd DVR, så att den kan fungera utan en extern registreringsanordning. Dessutom aktiverar en rörelsedetektor inspelning endast när det finns aktivitet eller rörelse i rummet, vilket sparar både batteritid och minne.

Kameran kan även tidsstämpel inspelningar och har dubbla funktioner som en fungerande digital klocka. Medan många nanny cams också förklädd till fullt fungerande klockor, här modellens estetik är särskilt enkel, konservativ och nonintrusive. Som ett resultat, den iShot 2,0 passar lika bra på en bänkskiva eller hylla som den gör på ett nattduksbord.

Denna dolda nanny cam inte har en överskrivningsväljare som automatiskt tar bort de äldsta inspelningarna för att frigöra utrymme på minneskortet. Men gör det har fjärrmanövrering, en funktion som inte finns på de flesta av barnskötare kammar vi ses. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du subtilt aktivera inspelning på avstånd.

Denna klocka kamera stödjer inte tidsbegränsat inspelning. Utan det här alternativet, är du begränsad till kontinuerlig manuell inspelning eller använda rörelsedetektering läge. Videoupplösningen är en utmärkt 1280 x 960 bildpunkter, vilket är över genomsnittet jämfört med många av de andra barnskötare kammar i vår granskning.

Trots sin brist på modifierbara inspelningsalternativ erbjuder klocka kamera en handfull andra användbara funktioner som inte finns på många andra barnflicka kammar. Till exempel, kan kameran fungera som en grundläggande webbkamera och ta stillbilder med 2048 x 1536 upplösning med antingen fjärrkontrollen eller knapparna på kameran.

Recording Options

Den iShot 2,0 Mini väckarklocka dold kamera har en fulländad design. Kameran har färg video och en maximal betraktningsvinkel på 72 grader. Detta nanny cam är också utrustad med en kraftfull inbyggd litium-jonbatteri som är bekvämt och långvarig. Detta batteri varar ca 10 dagar innan det måste laddas upp när enheten arbetar i rörelse avkänningsläge. Även när det inte är i energisparläge är iShot 2.0 Mini väckarklocka dold kamera batteritid tillräcklig. Genom att utnyttja klock kamerans bästa design tillgångar – dess inbyggda batteriet och rörelsedetektor – kan du använda den för dagar utan att köra slut på minne. Dessutom kan du välja att driva enheten med det inbyggda batteriet eller medföljande strömadapter, beroende på vad som är mest praktiskt.

Detta nanny cam prestanda kan förbättras i svagt ljus. När ett rum är mörk, bilder som tagits av iShot 2.0 Mini väckarklocka dold kamera är något suddig och förvrängd. Emellertid är detta inte ett tecken på ett fel i kameran; Det är ett symptom på ett rum är mörkt. Du kan bekämpa detta problem genom att köpa en infraröd LED spotlight att belysa mörka rum mer effektivt. De flesta nanny cams erbjuder liknande nattetid prestanda.

Denna dolda nanny kamera har utmärkt videoutgång. Standardupplösningen är 1280 x 960 bildpunkter och bildfrekvensen är 29 bildrutor per sekund, vilket ger tydlig video utan märkbara störningar eller hopp. Ansluta enheten till datorn med en USB-kabel kan du granska din video. Klockan kamerans lagringskapacitet är också mycket bra.

Det kan stödja ett minneskort upp till 32 GB i storlek, vilket är genomsnittet jämfört med andra barnflicka kammar, men du måste köpa denna microSD-kort separat. Detta minneskort ger den nödvändiga lagring för den fångade bilder. Detta utelämnande är en av de få aspekter som försämrar den totala kvaliteten på denna barnskötare cam. Lyckligtvis, pålitliga microSD-kort är ganska billigt.

Den iShot 2,0 Mini väckarklocka dold kamera främsta försäljningsargument är värde. Denna kamera har många bra funktioner som gör det möjligt att konkurrera med mer avancerade nanny cams. Enheten saknar vissa funktioner, till exempel tidsschemalagd inspelning och medföljande minneskortet, men det har positiva egenskaper, bland annat en inbyggd, litiumjonbatteri och betydande lagringskapacitet. Par dessa funktioner med en diskret design och dess dubbla funktion som en väckarklocka, och du får en prisvärd och funktionsfyllda barnskötare cam som sömlöst smälter in i alla rum.

Design

video~~POS=TRUNC

Sammanfattning