nätet fastighetsförvaltning – helhets Fastighetsförvaltning 2017 – Top Tens

Total Management är ett bra exempel på hur formen kan triumfera över funktion. Programvaran är enkel att använda och erbjuder varje funktion kan du i online-fastighetsförvaltning. Trots Total Management är ett mycket elegant system saknar dess funktionalitet ibland polska som definierar dess gränssnitt.

Sammanfattning

Denna programvara har bra marknadsföring funktioner som gör att du kan hitta nya hyresgäster och även ha dem skicka elektroniska tillämpningar för din lediga objekt. Hyresgästerna har tillgång till en effektiv hyresgästportalen som låter dem betala hyra på nätet, skicka arbetsorder och visa dokument som nyhetsbrev eller hyresavtal.

Det finns många mycket effektiva funktioner för att hantera anläggningar i den här egenskapen tjänst. Systemet håller reda på förfrågningar underhåll och öppna arbetsorder. Inte bara kan din underhållspersonal tillgång dessa var som helst, dina hyresgäster kan också få lägesrapporter så att de vet när de ska förvänta sig att arbete som skall genomföras.

Ägaren portal verkar inte erbjuda samma funktionalitet som resten av systemet har. Men fortfarande tillåter dig att effektivt kommunicera med ägare och chefer. De hanteringsfunktioner ger dig också möjlighet att automatiskt beräkna avgifter och provisioner innan du skickar betalningen till ägarna.

Total Ledningen har en av de mest effektiva redovisningssystem i vår granskning. Systemet kan hantera allt du kan kasta på det. Oavsett om du använder periodiserad eller kontantbaserade redovisningsmetoder, har helhets du täckt. Andra användbara funktioner inkluderar bankkonto avstämning, 1099 skatt rapporter, utskrift av checkar och möjligheten att importera och exportera data i olika format.

Den kundservice som tillhandahålls av helhets är svårt att slå. Den vänliga personalen är tillgänglig via telefon, e-post eller chatt för att svara på alla frågor du kan ha. Om du behöver utbildning, kan du få levande fjärrhjälp eller så kan du gräva i självgående genomgångar för att lära sig att bättre använda totala förvaltningsfastighetssystem.

Total Management är en solid konkurrent om du letar efter en enkel och elegant gränssnitt backas upp av ett intelligent sätt utforma redovisningsfunktioner. Detta effektivt system kan ha vissa särdrag, men det har en hel del att erbjuda fastighetsägare och hyresvärdar. Om du har råd att betala på din fastighet lösning, då Total Management är en solid alternativ som kommer att ge hög avkastning.