nätet fastighetsförvaltning – Point2 Property Manager 2017

Point2 Property Manager är en komplett online fastighetsförvaltning system för ägare eller egendom förvaltningsbolag med så många som 1000 enheter under förvaltning. Produkten har en stark och användbar uppsättning funktioner för marknadsföring, hyresgäst management, facilities management, redovisning och rapportering.

Sammanfattning

Point2 Property Manager erbjuder webbdesign verktyg och mallar för att skapa personliga kund webbplatser som finns i bolaget. Kunden-märkta webbplats kan lista fastigheter med bilder och planritningar, ge riktningar, och ta emot gästkort, applikationer och online ansökningsavgifter och inlåning säkerhet. Produkten kan också enkelt lägga vakanser på många populära hyra webbplatser.

Produkten innehåller tjänster för bakgrundskontroller, kredit filmvisningar och inkassotjänster. Från hyresgästportalen kan hyresgäster visa saldon leasing och betalningshistorik, och förnya sina kontrakt. Hyresgäster kan tillåta automatiskt återkommande hyresbetalningar via hyresgästportalen. Programvaran kan integreras med Solveras Payment Solutions att acceptera online hyresbetalningar med kreditkort eller ACH check bearbetning.

Du kan spåra betalningshistorik och avtal visa leasingavtal, och efter avgifter för samhällstjänster, NSF avgifter och förseningsavgifter till hyresgästen svarar. Det är också möjligt att spåra delinquencies och bedöma förseningsavgifter. En annan användbar ledning funktion är möjligheten att designa och skriva ut fastighetsförvaltning former. Tillgång till en inkassobyrå medföljer produkten.

Point2 Property Manager spår förfrågningar underhållsservice. Hyresgäster kan skicka serviceförfrågningar via hyresgästportalen och chefer kan vända förfrågningar till arbetsorder. Produkten håller reda på statusen av alla reparationer, och beräknar och genererar räkningar.

Produkten stöder olika nivåer av användaråtkomst. Ägare har direkt tillgång till deras ekonomi och kan ta emot elektroniska betalningar, månatliga ägar uttalanden, uppgifter och sammanfattningar. Ett bibliotek av förvaltningsrapporter är online och användardefinierade former stöds. Rapporter kan exporteras till Excel, PDF, CSV, SML, TIFF och webbarkivformat.

Avgiftsbaserade nätet fastighetsförvaltare kan konfigurera produkten för att extrahera provisioner och avgifter på grund av dem från ägarna och skicka dem till huvudboken. En ledning inkomster länk på företagets-inställningssidan kan du ange inkomst av kategori tillsammans med procentsatser skall behållas av fondbolaget. När du definierar förvaltningsavgifter på fastighetsförvaltning menyn, beräknar automatiskt förvaltningsavgifter.

Point2 Property Manager har ett helt integrerat redovisningssystem; men eftersom det kan exportera data till SPCS, kan du välja att använda Point2 Property Manager för fastighetstjänster bibehållen SPCS för redovisning. Även om säljaren är säkra online-data, Quickbooks export funktionen kan du hålla en annan säkerhetskopia av sina data i SPCS.

Point2 Fastighetschef redovisningsverktyg kan spela fakturor när de tas emot och betala dem när de förfaller, underhålla och stämma av flera banker och kreditkortskonton, post journalanteckningar och upprätthålla separata redovisningsböcker för olika egenskaper under en Point2 Property Manager konto.

Innan generera ekonomiska rapporter, kan du välja kontanter, periodisering eller modifierad form av kassaredovisningsmetoder beroende på de olika kraven i ägare och avgiftsbaserade fastighetslösningar. Chefer spåra vanligtvis företag kontantprincipen; ägarna vill oftast periodiserad metoden.

Support ingår med den här tjänsten. En snabbstartsguide finns också. Produkten innehåller hjälpsystemets skärmar. Point2 Property Manager värd en blogg och är på Facebook och Twitter.

Point2 Property Manager är en kostnadseffektiv och fullfjädrad nätet fastighetsförvaltning produkt för ägare eller avgiftsbaserade chefer. Den tar emot elektroniska hyresbetalningar och kan betala ägarna elektroniskt. Den innehåller användbara tjänster såsom möjligheten att utföra bakgrundskontroller och få kontakt med inkassobyråer.