nätet osha utbildning – OSHAcampus.com 2017

OSHAcampus.com är den bästa av de bästa i online OSHA utbildningar. Det ger ett större urval av kurser än någon av sina konkurrenter i en enkel att använda miljö med utomordentligt lätt planer och inköpsalternativ. Helt ackrediterad och kunna ge regeringen godkänd utbildning, är OSHAcampus.com det bästa tillgängliga alternativet för privatpersoner och företag som söker certifiering och säkerhetsutbildning. Den kompletta kurslista är omfattande och heltäckande och omfattar områden för tillverkning, petrokemiska, olja och gas och andra specialindustrier. Den kompletta kurslista, konkurrenskraftiga prisstrukturer och enastående kundservice tjäna OSHAcampus.com godkännandet.

Kurs tillgänglighet och kostnad

Det finns ingen angiven grupp människor som behöver ta certifieringskurser för utbildning och säkerhet. Några av de vanligaste branscher är hälsovård, universitet, statliga och konstruktion. Programmen är ofta köps av ett företag för att utbilda anställda; Men enskilda paket finns också tillgängliga för att hjälpa förskott karriärer och driva dig till en ny bransch.

OSHAcampus.com är perfekt för små till medelstora företag som inte har råd eller inte vill skapa eller köpa stora programpaket. OSHA utbildning som erbjuds är aktuell och helt certifierbar och flexibel olika industrier.

Det skulle vara opraktiskt att lista de tusentals kurser OSHAcampus.com. Det räcker med att säga, det finns en hel del i varje bransch du kan tänka dig. Några av de populära områden är miljö, konstruktion, allmän industri och diverse andra bygg- och säkerhetsområden. De mest populära kurserna är OSHA 10-timmars och 30-timmars byggande kurser och åtta timmars och 24-timmars farligt avfall och beredskaps kurser. Alla dessa företagshälsovården kurser kan köpas och kompletteras genom OSHAcampus.com webbplats.

Säkerhets kurserna följer de strikta riktlinjer som fastställts av US Department of Labor och Occupational Safety and Health Administration. När du tar en online-kurs, måste du följa reglerna för färdigställande industrin. Kurserna inkluderar obligatorisk utbildning tid och en examen efter avslutad. Varje examen följer sina egna regler. Till exempel, med en 10-timmars utbildning, måste du logga 600 minuter i utbildningsmodulen. För en 30-timmars kurs, måste du logga 1.800 minuter. Även om du flyttar genom materialet snabbt och behärskar begreppen, har du fortfarande att slutföra hela tiden. Med en 10-timmars kurs, har du tre månader att slutföra krävs naturligtvis arbete. För en 30-timmars kurs, har du sex månader. Utöver de uppdrag måste du poäng 70 procent eller högre i testet och kommer endast att ha tre försök. Dessutom, efter registrering, har du 12 månader på sig att börja kursen.

Förutom de grundläggande byggbanor, har OSHAcampus.com några unika och användbara program som finns tillgängliga. Bland de mer ovanliga erbjudanden är de gruvarbetare utbildningar. Ingen annan liknande på nätet OSHA utbildning erbjuds sådan sort.

Funktioner

OSHAcampus.com har också olika säkerhetsutbildningsmoduler för andra industrier. Till exempel finns det tunga maskiner utbildningar för gaffeltruckar och annan utrustning. Mycket få andra tjänster som erbjuds ett liknande program.

När man överväger alla säkerhets- och träningsmöjligheter och material, blir det tydligt mycket snabbt att OSHAcampus.com är huvudet högre än konkurrenterna. Om att få tillgång till program för dig själv eller för dina anställda, är det helt enkelt inte en mer konkurrenskraftig och omfattande alternativ.

OSHAcampus.com erbjuder runt dygnet service med möjlighet att fortsätta i egen takt, samtidigt som de uppfyller alla statliga regleringar. Kurserna kan tas under loppet av några veckor eller under några månader efter ordinarie kontorstid. Kurserna kan också tas från var som helst med en internetuppkoppling. Detta är inte bara bekvämt och tidsbesparande; det sparar också pengar jämfört med en mer traditionell inlärningsmiljö med i personer föreläsningar.

En av våra favoritfunktioner med OSHAcampus.com är prisstrukturen. Om du bara har en person som behöver ta en enda kurs, är det alternativet lättillgänglig och enkel att göra. Men om du är en medelstora företag och har olika anställda som behöver ta olika kurser, kan du ställa in det också. Det finns enskilda konton och företagskonto alternativ så att du kan få de anställda ta kursen och belasta bolaget. OSHAcampus.com verkar ha tänkt på allt för att göra certifiering och utbildning processen så enkel som möjligt.

Efter avslutad utbildning kan du skriva ut ett tillfälligt certifikat medan du väntar fyra till sex veckor för officiellt intyg. Alla utbildnings certifieringar och steg tas om hand vid användning av OSHAcampus.com. Helt enkelt hitta den kurs du behöver och följa de intuitiva instruktioner. Loggar över alla slutförda kurser hålls också för att föra register i händelse av en revision.

Kundsupport alternativ som erbjuds av tillverkaren är de bästa i branschen. Chattjänsten kommer att hjälpa dig med alla pre-sales frågor. Du kan också ringa ett gratisnummer eller använda en e-postadress för kundsupport. Alla alternativ ger dig tillgång till kunniga och hjälpkundtjänstrepresentanter.

Hjälp och support

Kanske viktigast är tillgången måste du en tränare. Om du fortfarande har frågor efter avslutat utbildningsmodul, kan du be en representativ branschspecifika frågor. Återigen, kundsupport alternativen är ganska imponerande och visar en nivå av kundsupport och omsorg som inte finns i andra online OSHA utbildningar.

I varje mätbart och påvisbara kategori OSHAcampus.com är branschledande inom online OSHA utbildning. Kursboken är den mest omfattande och fullständig, ytterligare funktioner är användbara och kundsupport är mycket imponerande. Oavsett om du behöver hitta utbildning för att avancera din egen karriär eller om du behöver utbilda anställda, är OSHAcampus.com det självklara valet.

Sammanfattning