omvårdnadstjänster – Bayada, 2017

Bayada Hemsjukvård erbjuder flera kvalificerade omvårdnadstjänster för att ge dig så mycket hjälp som du behöver. Medan de erbjuder tjänster i enheter om en timme besök, de har inte omvårdnad anläggningar, endast vårdhem, och dessutom de inte ge långsiktig anläggning vård.

Ett komplett utbud av kvalificerade medicinska leverantörer inkluderar sjuksköterskor (RNS), sjukgymnaster (PTS), arbetsterapeuter (OTS), tal språk patologer (FLP), kuratorer (MSWs) och hem hälsa medhjälpare (HHAs) tillåter Bayada att ge nästan alla vård som du kan behöva. Full sjukvården är Medicare-certifierade, så att du kan få hjälp med omvårdnad besök och behandling i avskildhet och komfort i din bostad.

Hem hälsa medhjälpare kan du få levande hjälp och stöd med det dagliga livet. Detta inkluderar väsentligheter såsom bad, grooming, toalettbesök, tar medicin och utföra dagliga uppgifter. Dessa tjänster, dock inte inkluderar städning eller matlagning, så du kan behöva anlita en städerska.

Full omvårdnad som tillhandahålls av en legitimerad sjuksköterska kan du få medicinsk hjälp med indrivning, medicinering, övervakning, sår återhämtning och hjälpa till med kroniska eller end-of-life problem. Detta gör det möjligt att få fullständig hospice och hemvård rätt i ditt hem.

De hemsjukvård tjänster omfattar även terapialternativ för sjukgymnastik, talterapi och arbetsterapi. Dessa är tänkta att hjälpa dig med talsvårigheter efter en olycka, stroke eller sjukdom. Du kan också få hjälp med ambulatorisk problem, fysisk kondition och förbättra din rörlighet för att minska risken för en nedgång medan konvalescent. Arbetsterapi hjälper till med motorisk förbättring resonemang förmåga och kompensera för sjunkande funktioner, såsom nedsatt hörsel eller syn.

Medicinsk omsorg kan du få bedömningar för både medicinering och social rehabilitering, och denna omvårdnad tjänsten fungerar att ansluta dig med resurser, optioner och samhällets resurser. Även om det inte är en långsiktig medicinsk lösning, kan det hjälpa dig med återvinning och andra justeringar efter ett fall eller olycka. Eftersom du kan få alla dessa omvårdnadstjänster i ditt eget hem, kan du vänta med att gå till ett hospice eller ett sjukhem. Bayada erbjuder också snabba svar och kan börja skicka sjuksköterskor eller assistenter ut till ditt hem inom 24 timmar efter hyra. Omvårdnad Anläggningen erbjuder också ständiga bedömningar och kan rekommendera olika tjänster eller stöd som behövs.

Bayada erbjuder ett komplett utbud av hemsjukvård tjänster så att du kan få allt från grundläggande levande hjälp till full Medicare-certifierade omvårdnad hjälp hemma.