online-alternativ handel – Trade Online Val Trading 2017 – Top Tens

Med Trade stationära plattformen kan du helt anpassa vyn för att inkludera fönster och prylar som är viktiga för dig. Du kan visa en strömmande ticker, få realtid citat, skapa bevakningslistor, visa analytiska diagram och handel alternativ för några av de lägsta priserna för alla online-alternativ handel tjänster vi granskat.

Sammanfattning

Priset för handel med optioner varierar ju mer du handlar, desto lägre avgifter. Om du beställer färre än 10 avslut per månad, är basräntan $ 9,99 med en $ 0,70 per kontrakt avgift. I den här takten, har Trade fortfarande några av de lägsta avgifterna, som släpper stegvis när du handla mer i en månad. Om du beställer 100 avslut, är basräntan $ 5.99 och per kontrakt avgift sjunker till $ 0,30 för totalt $ 35,99 för 100 kontrakt, vilket är den lägsta kostnaden på vår uppställning. Beställa 200 avslut eller mer och avgifterna når lägsta prisskiktet av $ 4,99 plus $ 0,20 per kontrakt.

Medan kostnaden för trades är lägre än andra tjänster, vissa av dess andra siffror är mindre imponerande. Mäklaren-assisterad avgift är $ 50,00, vilket är den högsta av tjänster vi ses. Att utöva eller tilldela ett kontrakt, är avgiften $ 14,95, vilket är ungefär median vi såg för denna avgift. Marginal konton är strängare än andra tjänster, som kräver ett saldo på minst $ 5000. Den näst högsta krav på dem vi ses är hälften, $ 2500, medan vissa inte fastställa en lägsta alls. Räntorna är typiska, men med en hastighet av 8,50 procent för saldon mindre än $ 25.000 och släppa till 6,25 procent för saldon över 10 miljoner dollar.

Den anpassningsbara skrivbord handelsplattform ger dig tillgång till ett antal prylar som blir sina egna fönster i programmet, så att du kan välja vilken information du visar. Du kan öppna handeln manager för att se dina order, använd analys alternativet-stationen för att skapa ett alternativ kedja (med bud, be och slå priser för både samtal och sätter) och analysera diagram för att ge dig en bild av marknaden. Dessa är användbara verktyg som hjälper dig att hålla reda på och bestämma när du ska köpa eller sälja optioner.

När du skapar ett alternativ kedja, kan du välja från nästan 30 förprogrammerade strategier, inklusive covered call, diagonal, bredbent, strypa, fjäril och condor. Du kan skapa flera ben handel och ange förfallodatum, lösen prisklass och alternativ typ. Sannolikheten kalkylator kan ytterligare hjälpa dig att välja aktier, med hänsyn till faktorer såsom volatilitet.

Trade för mobila enheter finns på iPhone, iPad och Android-telefoner. Med apparna kan du få realtid citat, utnyttja analytiska diagram, söka efter symboler, analysera aktier, göra beställningar och spåra dina positioner. Eftersom du inte loggar in på webbplatsen för handel, kan du inte dra nytta av mobil handel utom genom själva appen.

På webbplatsen finns utmärkta resurser för att öka din kunskap om investerings handel, med en lab som ger marknadsanalyser och tips om handel och ett universitet som lär dig om handelsverktyg och strategier. Standard hjälp är tillgänglig via telefon, e-post och chatt. När vi kontaktade chatt, företrädare var vänlig och kunnig, svara på alla våra frågor snabbt och med auktoritet.

Trade är en nätmäklare med ett stabilt system alternativ handel med många användbara verktyg och utbildningsresurser. Medan vissa av sina avgifter är högre än andra tjänster arvoden, är det bland det bästa värdet i alternativ mäklare för stora volymer optioner handlare som vet vad de gör, men ändå uppskattar en tjänst som erbjuder strategier och stöd när det behövs.