online bild värd – Webshots 2017

Webshots Gold online bildvärdtjänst låter dig ladda upp dina bilder och lagra dem på nätet. Företaget erbjuder också några utmärkta funktioner för amatörfotografer som försöker att märkas. Med den här tjänsten kan du ladda upp ett obegränsat antal bilder för att hålla trygg och säker i molnet. Du kommer också njuta av gemenskap som Webshots Gold erbjuder.

Sammanfattning

Webshots guld kommer att tilltala alla som är intresserade av att titta på eller ta bra bilder. Den första sidan på webbplatsen ger en inblick i arbetet av professionella och amatörfotografer. Vi vill att platsen är villig att visa arbetet för de som försöker bryta sig in i branschen för att vara heltids fotografer. Bilden-värdtjänst ger dig också möjlighet att skapa och dela dina foton med någon som du väljer.

Ladda upp videoklipp och foton till Webshots Gold är inte svårt, och du kan göra det på flera olika sätt. Du kan ladda ner gratis datorprogramvara, utför en webböverföring som låter dig söka efter filer en åt gången eller utföra en fler filuppladdning. Vi vill att denna bildwebbhotellet stöder både PC och Mac-användare.

Vi gillar verkligen skrivbordet programvara som du kan ladda ner från denna bildvärd. Med denna programvara kan du göra kalendrar, animerade foto skärmsläckare och bakgrundsbilder utan någon kodning erfarenhet alls. Detta är ett bra alternativ för alla som vill göra sina egna anpassade redskap för sina datorer, men har liten eller ingen teknisk kunskap.

Du kan också ladda ner animerade foto skärmsläckare, kalendrar och tapeter som är gjorda av andra medlemmars bilder. Sajten erbjuder en plats för premium medlemmar att lägga upp sina skapelser för andra att använda gratis.

Även om du kan göra massor av unika saker med dina bilder på Webshots Gold, som att skapa och skicka ett vykort av din favoritbild, kan du inte skapa någon tryckt material. Du har möjlighet att ladda ner bilder i flera olika format, inklusive hi-res och widescreen, som du kan använda för att skriva ut dem hemma. Vi skulle verkligen vilja se den här bilden webbhotell lägga till några tryckeritjänster.

Webshots Gold är enkel att använda. Även om det finns knappar och alternativ överallt, de är självförklarande. Sajten erbjuder inte en hel del funktioner, men de det ger är noterade på den högra sidan av bilden. Vissa av dessa funktioner inkluderar tagga ditt foto, länka till ditt foto, kommentera ditt foto och även rotera den. På webbplatsen finns också knapparna under bilden som gör att du kan ladda ner bilden eller dela det på Facebook.

Denna bild webbhotell erbjuder en bra bas för kundsupport. Företaget har en bra lista över vanliga frågor på sin webbplats, som svarat på alla de frågor som vi hade vid översynen av produkten. Företaget erbjuder också ett e-formulär som du kan fylla i för att få svar på mer intensiva frågor. Men skulle vi vilja se en användarforum eller chatt stöd läggs till i listan över hjälpavsnitt.

Webshots Guld är en bra plats att tänka på när du söker efter en online bild webbhotellet, speciellt om du just har börjat i en värld av fotografering. Eftersom företaget visar både professionella och medlems bilder på webbplatsens förstasida, har du en stor chans att bli upptäckt. Vi skulle vilja se den här bilden webbhotellet erbjuder också några tryckeritjänster. Men om du inte är intresserad av att skapa utskrifter, är detta ett bra ställe att hålla dina bilder trygg och säker online.