Online fildelningstjänster – Box 2017

Box är en fildelnings webbplats med en omfattande lista med funktioner som utformats för att dela stora filer och optimera moln samarbeten med dina kollegor och kunder. Med en prenumeration får du obegränsad lagring och upp till 2 TB bandbredd för varje användare att dela och ta emot filer varje månad. Även om detta inte är obegränsad bandbredd som andra fildelningstjänster erbjuder, är det en betydande mängd bandbredd som endast företag som hanterar stora mängder data skulle överstiga. Dessutom har de många appar från tredje part välja mellan make Box en mångsidig service för ditt företag. Av dessa skäl, Box tjänar Top Ten omdömen om Silver Award för bästa online fildelningstjänst.

Dela & Åtkomstfunktioner

Den bästa funktionen i Box är obegränsad lagring och 2 TB månatliga bandbredd per användare. Medan 2TB bandbredd inte jämföra med en plan med obegränsad bandbredd, är det faktum att du får detta med varje användare betydande – om du har 10 anställda på kontot får du 20 TB bandbredd. Med obegränsad lagring, varje person på ditt konto har gott om lagringsutrymme och bandbredd för att skicka filer och samarbeta så mycket som de behöver. Endast företag som delar och tar emot stora mängder data skulle överskrida denna bandbredd gräns. Om du behöver mer bandbredd, måste du uppgradera till företagskonto, vilket kräver en offert.

Box gränssnitts delar många likheter med Facebook. Den förtrogenhet med det gör det enkelt att navigera och använda. Du kan dela meddelanden med andra användare på ditt konto och bjuda på nätet medarbetare att arbeta i en delad mapp. Du kan visa filer aktivitet i en flik som liknar en nyhetsfeed. Du kan även dela filer direkt till dina sociala nätverkssajter. Du kan också dela en fil offentligt genom att skapa en webbadress för människor att ladda ner det direkt från din Box konto.

Synkroniseringen funktionen kan du spegla alla dina filer på någon av dina enheter. Om du gör ändringar i en fil på skrivbordet ändringarna speglar till din bärbara dator och mobila enheter när du sparar filen. Detta ger större fildelning och redigering eftersom du inte är begränsad till en enda dator. Du kan dela filer eller redigera en presentation vart du än går hela dagen. Dessutom kan du integrera din Box konto med många appar från tredje part, vilket gör det till ett utmärkt verktyg för att öka arbetsflödet effektivitet.

En viktig brist på Box delningsfunktioner är 5 GB maximal filstorlek. Detta är den minsta max filstorlek på vår översiktliga granskning. Även om detta är tillräckligt stor för att hantera de flesta filer du någonsin kommer att dela, måste du bryta stora filer i mindre delar om du vill ladda upp och dela. Till exempel skulle ett 8 GB HD-video av en videokonferens bland kunder behöver skäras i två filer av 4GB.

För att garantera en säker fildelning, Box skyddar dina filer med 256-bitars AES end-to-end-kryptering. Detta innebär att filerna är krypterade under uppladdningen och nedladdning och under förvaring på servrarna. Kryptering hjälper till att hålla innehållet i dina filer från hackare som har tillgång till fjärrservrar. Dessutom, för att hålla servrarna säkra från oönskade externa och interna attacker, använder Box brandväggar och virusskydd. Du har också möjlighet att skydda URL-länkar som du skapar med lösenord så att endast den avsedda mottagaren ser filerna.

Säkerhet

En av de bästa säkerhetsfunktioner som du får med Box är fjärrkontrollen torka verktyget. Med det här alternativet kan du ta bort filer från vilken dator som är ansluten till ditt konto. Om du har flera anställda, kunder eller andra användare på ditt konto, en fjärrensning alternativ är viktigt att se till att dina filer finns kvar i din kontroll när någon lämnar kontot. Till exempel, om en anställd lämnar företaget, kan du ta bort alla filer som hör till ditt Box konto från arbetstagarens dator, och du kan göra detta från vilken webbläsare som helst. Dessutom skyddar verktyg dina filer om en av dina enheter är stulen.

Box akt-tracking funktioner ger dig full kontroll över hur du delar och redigera filer inom och utan ditt konto. Granskningsloggen, som liknar ett nyhetsflöde på Facebook, detaljer all filaktivitet. Detta inkluderar hur många gånger du delar en fil, hur du delade filen som du delade det och när det togs emot. Du kan även spåra aktiviteten inom digitala arbetsytor, hålla detaljerade register över alla ändringar som gjorts i filerna i mappen.

Med mappbehörigheter, kan du anpassa roller för varje användare i ditt konto. Du kan göra det så att vissa användare får bara visa filer medan andra tillåts att redigera filer. Du kan också anpassa hur mycket lagringsutrymme och bandbredd varje användare tilldelas. Till exempel kanske du vill ge en videoredigerare 1TB lagring och hela 2 TB bandbredd, medan endast 100 GB lagring och 500 GB bandbredd tilldela en marknadschef.

En annan viktig fil spårningsfunktion som du får med Box är identitetsverifiering. Detta gör det möjligt att kräva av mottagare att verifiera sin identitet innan de laddar ner en fil. Du kan ställa in så att endast en viss person kan ladda ner en fil eller helt enkelt så att du kan hålla reda på vem som har laddat ner en fil från ditt konto. Du kan även ställa in utgångsdatum till filer, vilket ger dig kontroll över tillgången på offentliga dela länkar.

En av de viktigaste fil spårningsfunktioner är versionshantering. Box underhåller upp till 100 versioner av varje fil. Detta är en viktig funktion för digitala arbetsytor, eftersom flera personer redigera samma fil. Versionshantering skapar en annan version av filen varje gång du redigerar det. Med flera användare redigerar samma fil, kan du skapa många versioner av filen. Med 100 filversioner, har du många versioner att komma åt om du behöver återställa filen till en punkt innan några oönskade ändringar eller fel.

Med 24/7 telefonsupport, har du aldrig att vänta på hjälp, vilket gör Box ett av de bästa online fildelning webbplatser för kundtjänst. Om du stöter på ett problem med att skicka en fil i mitt i natten, kan du få hjälp. Detta sträcker sig till chatt och e-posttjänster. För att hjälpa dig att optimera funktioner, har Box omfattande utbildning och handledning. Du kan också få tillgång till en FAQ sida och användarforum för snabb referens till gemensamma frågor eller idéer om hur du kan använda ditt konto.

Fil Tracking Kontroller

Box höga månatliga bandbredd, obegränsat lagringsutrymme och omfattande aktie funktioner gör den till en av de bästa online-fildelningssajter. Den enda nackdelen är 5GB maximal filstorlek. End-to-end-kryptering och fjärradering funktionen ger säker fildelning, medan kontrollerna fil-tracking kan du visa all aktivitet i ditt konto.

Hjälp och support

Sammanfattning