online-teater – Levande Säten

För teaterfantaster, ingenting tar plats underbara liveframträdanden. Med ett så brett spektrum av källor för teaterbiljetter och Broadway biljetter, är det svårt att veta vilken webbplats är bäst. Vi tror Vivid Säten bör vara nära toppen av listan, och vi har döpt den till en av de bästa i världen. Detta slick webbplats har fått dig täckt för de hetaste visar i en stad nära dig och i städer långt borta.

Pris och tillgänglighet

Vivid Seats är en teater återförsäljare snarare än en primär källa. Det innebär att teaterbiljetter till salu på sin webbplats har redan köpts gång. Det är vanligt, men många föredrar att köpa teaterbiljetter från källan snarare än en återförsäljare. Nivån på förtroende är den viktigaste faktorn där, inte priset. I vår erfarenhet, inte primärt biljett distributörer inte erbjuda kraftigt lägre priser i de flesta fall. Men återförsäljare är mer benägna att ha teater närmare händelsen daterar, långt efter primära distributörer har sålt ut.

Vivid Säten har en 14 procent serviceavgift, som är ganska genomsnittliga. Med tanke på utmärkt kundservice och webbplatsens andra funktioner, Vivid erbjuder ett bra värde. Deras avgift för utskrift din egen teater eller plocka upp dem efter behag samtal verkade lite branta för oss först, tills vi tänkt på att många konkurrenter inte ens erbjuda dessa alternativ. Vidare, de tjänster som gör erbjuda billigare kommer jour pickup eller at-home utskrift inte har kundtjänst eller lätt att använda webbplatsen som erbjuds av Vivid Säten.

Vivid erbjuder inte många internationella teaterbiljetter. Vi hittade ett par i kategorin sport, men om du letar efter en fantastisk show i ett fjärran land, är denna plats förmodligen inte din bästa insats.

Vi hittade ett brett utbud av teater i varje kategori vi kan tänka på. Känner du för några storskaliga Las Vegas fare? Vivid Platserna kan hjälpa dig att hitta en specialeffekter tung spektakulära. Levande kan hjälpa Broadway-bundna hitta alla träffar till rimliga priser och har ett brett urval av regionala teaterbiljetter samt.

Fliken Vivid Säten teater har en riktigt trevlig layout, med underkategorier för komedi, musikaler och familj tydligt avgränsad. Om du är osäker på vad du vill se, men vet att du vill ha något för hela familjen, är detta en livräddare. Du kanske inte vet mycket om Yo Gabba Gabba, men dina barn kommer. Vivid ger också korta beskrivningar av varje teater händelse så att du kan se vad du får själv till.

Funktioner

Om du upptäcker att du inte kan vara i stan för en teater händelse du hade planerat på, Vivid Platser kan du använda sin webbplats för att sälja dina teaterbiljetter. De tar ett snitt när och om teater sälja, men det finns ingen upfront avgift för denna tjänst, och det är en trevlig bonus. Sälja i det här fallet är inte att förväxla med auktione biljetter till högstbjudande. Vivid kan du sälja, men inte auktionera dina oönskade teaterbiljetter.

Om du känner en teater fan men är osäker på vilken show skulle vara den största hit i sin bok, erbjuder Vivid även presentkort.

Frakt inkluderar två dagar, standard över natten, prioritet över natten och lördag leverans USA, samt två-dagars internationell och grundläggande internationell leverans.

Att hitta rätt teater är en enkel match med Vivid Säten. Teater buffs kan se sina biljetter val på webbplatsens förstasida. Vivid gör ett bra jobb med att lyfta fram bra grejer. Om du inte ser den titel du letar efter direkt, kan du söka efter det genom att skriva i princip alla ord i titeln i sökfönstret längst upp på skärmen. Vivid sökfunktionen är ganska bra. Vi har kunnat hitta vad vi letade efter nästan varje gång. Användarna kan också söka efter region med en lista över städer.

Vi skulle föredra interaktiva plats diagram, men listorna som erbjuds av Vivid är åtminstone mycket lätt att förstå och ren ser. Vivid inte erbjuder interaktiva diagram på några platser, men de flesta var för sport, inte teater. Vi vill att de aldrig låta texten på dessa diagram blir för liten, vilket är fallet med vissa webbplatser.

Vi gillar verkligen alla frimärken för godkännande vi hittar på Vivid Seats sidan. Online shopping har kommit långt. De flesta av oss har gjort sig av våra inledande farhågor om att sätta vår kreditkortsnummer i cyberrymden, men det kan fortfarande vara en del rädsla i samband med det. Levande Säten gör allt för att sätta köpare till mods med TRUSTe, VeriSign och McAfee certifieringar. Alla betyda att Vivid har uppfyllt vissa normer för att bevisa det skyddar användarnas personliga information.

Säkerhet

På webbplatsen finns också en National Association of biljett mäklare (NATB) tätning. Denna grupp, som bildas för och av biljett mäklare, uppmuntrar högt ställda etiska krav. Detta är inte en bekämpande organ, men vi föredrar fortfarande att rekommendera platser som deltar i NATB och syftar till att agera på ett professionellt sätt. Den framstående kundservice utvärdering enhet ger också Vivid Säten hög rating. Det betyder inte denna verksamhet är perfekt, men det betyder inte att de lösa klagomål när de uppstår på ett sätt som är tillfredsställande.

Alternativen kundtjänst är utmärkt för den här webbplatsen. Vi uppskattar verkligen chatt-funktionen. Vaggar en mobiltelefon när du försöker att fylla ut ett kreditkort online formulär är inget kul. Webbplatser med chatt kan du följa instruktionerna från en kundtjänst i realtid. Vivid Säten “annan hjälp för kunderna är också ganska bra. FAQs sidan är en bris att använda, och de erbjuder också snabb och vänlig e-post och telefonsupport.

Enkel användning

Biljett återförsäljare finns överallt, men här framträder som en solid källa för teater, vare sig på Broadway eller i trakter. De erbjuder också ett bra sätt att lasta av oönskade teaterbiljetter. Vivid Säten plats imponerad oss ​​för sin användarvänliga layout, stort utbud och bra kundsupport. Börjar med en direkt källa för biljetter vettigt, men Levande Säten är högt på vår lista över ansedda återförsäljare.

Hjälp / Support

Sammanfattning