part planering tjänster – Evite

I över ett decennium har Evite varit en stöttepelare i online inbjudningar och partiplaneringstjänster. Deras specialitet är färdiga mallar, där de erbjuder hundratals designer att välja mellan för dussintals fester. De har också ett stort parti idéer och tips sektion, en gåva shoppingområde för svåra att köpa mottagare och flera användbara funktioner som är säker på att överraska dig.

tjänster som erbjuds

enastående funktioner

Evite har över 800 exklusiva mönster i sin färdiga inbjudan mallar område. I själva verket, skryta de en av de största mall gallerier nätet; och volym inte försämrar kvaliteten. De erbjuder ett brett utbud av frodig bildspråk, alla anpassade för dussintals teman och fester. Naturligtvis kan du designa din egen inbjudan, med uppladdning av bilder som erbjuds i designområdet.

Evite kan vara väl kända för sina online-inbjudningar, men de erbjuder också en fint detaljerad (innehållsmässigt) Underhållande avsnitt. Var noga med att kontrollera detta område ut. Du kommer att bli imponerad (som var vi). Detta område ger parti tips och massor av idéer parti om du letar efter en anledning att ha folk över. Området innehåller också part verktyg som en drink räknare och budget skattningen för att ytterligare planera din fest.

Evite Mobile är en uppsättning av 4 imponerande mobila verktyg som ger Evite till telefonen. De ger fyra olika sätt att knyta in telefonen till alla Evite s (typiskt online) inbjudan tjänster. Från Evite.com på telefonen (för telefoner med webbläsare kapacitet), till Evite-on-the-go (en nedladdningsbar anpassat program för iPhone) området för mobila tjänster har mer mobilrelaterade alternativ än nästan någon annan part planeringstjänst vi granskat . För bärbara parti planering, är Evite Mobile rätt väg att gå.

Vi älskar också deras “presenterade” mobila tjänster verktyg: Quickvite. Quickvite vänder sig till människor som kastar sista minuten avslappnade samvaro med texter, erbjuder mass textning kapacitet och texter med en mer inbjudningstävling vibe. Människor på datorer kan också skicka / ta emot texter tillsammans med alla andra via sin e-post.

verktyg

Evite erbjuder många tjänster för att hjälpa till med varje steg i partiet planeringsprocessen. Deras stapelvara är deras online-inbjudningar och personligt händelse webbsidor. 25.000 inbjudan har skickats varje timme på Evite.

De ger också en praktisk litet verktyg som gör att planera en husmanskost lätt som en plätt. Vid utformningen av din inbjudan, kan du inkludera ett område på inbjudan som ska be gästerna att ta ett antal specialiserade rätter. Du kan lägga ner vad de föra in sitt svar på inbjudan (svar är offentliga) och gästerna kan gå tillbaka och ändra sitt svar (eller fat) om det behöver ändras.

Evite gåvor område (drivs av Gifts.com, en gåva rekommendation och present guru plats) är platsen för att köpa presenter. Denna framgångsrika parning har gett Evite en enkel men kreativ shoppingområde, med firande påminnelser presentidéer och för svår-shop-för-personer uppdelade efter personlighetstyper. Gift Finder ställer frågor från kön, ålder, föredrar semester, favoriträtter, etc., för mottagaren att hitta sin “present stil” och under förslag Sequent gåva.

Deras Party Store (drivs av PlumParty.com) säljer ett stort utbud av teman partitillförsel, från papperstallrikar och servetter till en partifavör sektion kategoriseras av “mest populära.” Du kan handla efter färg, tillfälle eller tema och hitta allt från det gemensamma till det bisarra. Med val som cocktail virvel vändningar och mini steg ljus, kommer Evite parti tillförselsektion definitivt få din kreativa safter flödar. Detta område är också platsen för att köpa pappers inbjudningar.

Evite har nyligen ramped upp deras parti planeringsverktyg, med hjälp nya verktyg som deras checklista, dryck kalkylator (du anger antalet gäster och det ska berätta hur mycket alkohol du behöver köpa) och budget estimator (input längd parti, antal gäster och händelsetypen). Budgeten estimatorn innehåller också en livsmedels estimatorn som hjälper dig att avgöra hur mycket mat att köpa för hur många gäster kommer. En adressbok, kalender och olika partiplanerings artiklar (finns i sin blogg) är andra gotländska verktyg hittar du på deras webbplats.

En annan inbjudan alternativ vi älskar är deras gäst polling funktionen. När du har valt datum (eller så kan du låta dina gäster besluta om datum / tid för partiet), kan du inkludera en undersökning av din inbjudan be dina gäster oavsett frågor du kan ha om den kommande händelsen, som brädspel de skulle vilja spela på vilken bar de alla vill checka ut efter matchen.

extramaterial

Evite går också den extra milen genom att erbjuda imponerande sociala nätverksfunktioner. Du kan lägga din inbjudan på Facebook (direkt på din vägg), eller skicka din inbjudan som ett meddelande och har det anländer via Facebook (i din väns inkorg), vilket gör det lätt att bjuda in alla du vill med så lite besvär som möjligt.

Dessutom – foto uppladdning, spellistor, URL anpassning och gästpåminnelser (text och e-post) är ytterligare sätt att anpassa din inbjudan. Du kan också begära betalning från dina gäster (samla in medel) att betala för händelsen.

Gemenskap

De mest framträdande extra erbjuds av Evite är överlägset sin gåva och partitillförsel shoppingområden. Båda är välfyllda och ger en överraskande kreativt utbud av produkter. Var försiktig, kan det vara lätt att spendera löst när läsningen deras personlig godis och party (från läppbalsam till personliga fortune cookies).

Om du behöver hjälp med att sätta god mat på den vackra bord du har skapat med hjälp av deras parti tillförselshoppingområdet, kolla in Mat och dryck kategori i sin blogg för dussintals kreativa recept.

För att skicka tackkort efter händelsen, deras e-kort avsnitt innehåller flera anpassningsbara tack kortdesigner. Var flott, och tack!

Evite täcker alla grunder när det gäller att se till att de ger community-funktioner som kunderna kommit att förvänta sig. De har både Facebook och Twitter-konton, och ett nyhetsbrev som innehåller information om händelser i ditt område, idéer parti och nya webbplats funktioner.

Hjälp och support

De har också en stor blogg, med hundratals roliga poster säker att wow. Vi älskar också de kategorier de skapats för att organisera sina bidrag som gör att du vill klicka bort. Från Etiquette till sina Want It sektioner kan du inte låta bli att kuvert själv i lunta av fest planering kunskap.

Sammanfattning

Om du behöver omedelbar hjälp med frågor angående Evite tjänster, är deras online hjälpavsnitt din bästa insats. Den har en praktisk sökverktyg och en enorm databas med svar som ska svara på de flesta frågor. Om du hittar din fråga inte besvaras av deras FAQ, kan du kontakta deras kundsupport använder deras online e-postformulär.

Evite har både lång livslängd och kreativitet på dess sida. Lägg sin förmåga att förändras med tiden, och Evite blir part planering tjänst du bör kolla ofta. Från hundratals uppfinnings inbjudan design laddad med kraftfulla verktyg för ändlösa part shoppingområden, är vi glada att ge Evite en högsta betyg som en av våra favorit online part planeringstjänster.