personlig brandvägg – Comodo Internet Security Pro 2017

Redaktörens anmärkning: En nyare version av denna produkt finns tillgänglig. Tillverkaren visar version 8 som erbjuder 24/7 365 dagar fjärrsupport. Vi kommer att utvärdera, rang och granska den nya versionen av denna produkt när vi nästa uppdatera personlig brandvägg recensioner.

brandvägg Prestanda

Comodo Internet Security Pro från Comodo Group (Jersey City, New Jersey) motverkar hacker samhället. I allmänhet kan alla brandväggar skanna, filter, block och stealth-portar, vilket gör det svårt för cyberbrottslingar att få tillgång till känslig information om någon personlig dator. Eftersom Windows-operativsystem komma med någon form av brandvägg som en del av systemet, är det upp till användarna att avgöra om det är tillräckligt för att uppgiften att optimalt skydd. Eftersom det finns regelbundna virusutbrott och efterföljande säkerhetsuppdateringar som utfärdats i Windows community på en regelbunden basis, verkar det finnas bevis som tyder på att ökning eller utbyte av vanliga Windows brandväggar är fortfarande gynnsam. Comodo är vår Top Ten Gold Award vinnare i en personlig brandvägg.

Det finns skillnader mellan Windows-brandväggen-programvaruprodukter. Och trots att de alla uppfyller en minimiprestandastandard för att filtrera inkommande och utgående datapaket, så länge som den kreativa geni onda utvecklas, måste brandväggs teknik utvecklas. Det kan komma en dag när vi ansluter till Internet med absolut garanti för säkerhet. Men det finns inga kända gränser för mänsklig kreativitet och intelligens, så konkurrensen att distribuera den säkraste brandväggen är en metafor för kampen mellan ordning och kaos.

Comodo brandvägg passerar läcktest som försöker ansluta med Internet-servrar för att skicka data. Till exempel, Comodo filtrerar framgångsrikt ICMP trafik samt utgående TCP och UDP-trafik. Comodo har kontroll över lanseringen av Windows Explorer och det kan förhindra en misstänkt process från att ändra eller starta standardwebbläsare. Vissa hackare försöker ersätta den körbara koden för standardwebbläsare, men Comodo förhindrar en sådan sak. Om en skadlig HTML-sida försöker att köra, kan Comodo förneka försöket.

Spionera tester såsom keyloggers och Paketsniffare försöka upptäcka mönster för att härleda uppgifter att utnyttja. Comodo brandvägg squelches framgångsrikt spionera tester med relativ lätthet. Om en keylogger söker upprepade gånger för nyckelkoden status att sluta vilka tangenter användaren trycker upptäcker Comodo och stoppar verkan.

En annan hacka taktik är att installera systemet infektioner som överlever omstart. Comodo passerar autorun tester. Om skadliga program försöker att installera sig i systemregistret så att den kan köras när användaren anropar Windows Explorer, Comodo clobbers det. Comodo brandvägg förhindrar också skadliga program försöker förbli ihållande i systemet genom att ändra maskinomfattande registerinställningar för kommandoprocessorn.

Ytterligare säkerhetsfunktioner

Systemintegritetstester kontrollera om en säkerhetsprodukt försvarar mot försök att ändra systemet för att ge tillräcklig privilegium att undergräva den. Ett exempel är att Comodo inte kommer att tillåta skadlig kod för att ladda en drivrutin till kärnan av operativsystemet. Comodo skyddar registernycklar om någon process försöker manipulera säkerhetsbeskrivningar i samband med registernycklarna.

När allt annat misslyckas, hackare konstruera attacker som syftar till att knäcka specifika säkerhetsprodukter. Hackare vet att varje produkt säkerhet bygger på specifika registerposter och filer. Därför attackerar de kända produktkomponenter med avsikt att skada vissa filer eller avsluta de processer som är nödvändiga för produkten. Comodo skyddar sina egna processer och processortrådar från uppsägning. Om en misstänkt process försöker avsluta en produkt genom att skicka en avstängning meddelande, inte Comodo inte buga.

Eftersom Comodo Internet Security Pro är mer än en brandvägg, har det förutsättningar att upptäcka och blockera virus, trojanska hästar, maskar, keyloggers, rootkits och annan skadlig kod i realtid. För varje program som försöker att köra på datorn, kontrollerar produkten signaturen mot en databas med filer är kända för att vara bra eller dåligt. Comodo kör okända filer i en virtuell sandlåda tills deras beteende avslöjar om de ska släppas eller tas bort. Även om produkten innehåller ett antivirusprogram komponent, är det modul så att den kan installeras oberoende av brandväggen. Användare kan välja att lämna Comodo antivirusmodulen avinstalleras till förmån för en antivirusprodukt från en annan leverantör utan att förlora interoperabilitet med Comodo brandvägg.

För att skydda användare surfar från offentliga Wi-Fi-nätverk, ger en krypterad Internet proxy (128-bitars kryptering) Comodo. För att uppmuntra användarna att säkerhetskopiera data på en regelbunden basis, Comodo ger 2 GB lagringsutrymme.

Comodo Internet Security innehåller funktioner som gör det enkelt för nybörjare att förstå hur man ska bemöta varna popups när malware attacker. Användaren kan se “Säkerhetsaspekter” genereras av Comodo expert-system databas för att avgöra hur man ska bemöta varningen. Skulle användaren behöver mer information, innefattar varje meddelande en “ThreatCast” -funktionen, som avslöjar hur miljontals andra medlemmar inom Comodo samfundet har reagerat på det aktuella hotet. Comodo installationsprocessen inbjuder varje användare att ansluta sig till Threatcast samhället för att dra nytta av den samlade kunskapen om kupan sinnet. Efter att ha tagit hänsyn till produktens expertsystemet råd samt Threatcast samfundets svar kan användaren tillåta, blockera eller tillämpa fördefinierade säkerhetspolicy. Beroende på det sammanhang och arten av varningen uppmanas Comodo användaren att avgöra om det bör komma ihåg svaret så att det kan tillämpa svaret på liknande situationer i framtiden utan en varning. Användaren kan också skicka filen till Comodo för analys. Om användaren känner hotande undergång, är det möjligt att skapa ett Windows systemåterställningspunkt för att snabbt återhämta sig om hotet är obehärskbara på annat sätt.

Comodos grafiska användargränssnittet är utmärkt och intuitiv. En sammanfattning skärmen är grunden för gränssnitt och en startpunkt för strandhugg i skärmar avsedda för systemstatus, virus och nätverk försvar, och brandväggsrapporter och uppgifter. Det finns strategier och guider förinställning för att hjälpa nybörjare och genomsnittliga användare fastställa regler. Användare kan tillämpa regler för åtkomsträttigheter per program eller på en global basis. Malware varningar använder färgkoder. Gult är låg svårighetsgrad. Orange är medium. Rött är hög svårighetsgrad. Alla antivirusvarningar kodas med en röd övre remsa.

Hjälp och support

Bruksanvisningen är ett konstigt att skåda: utmärkt, exakt och fullständig. Varje användare har 24/7 chat tillgång ( “LivePCSupport”) för att stödja tekniker inifrån produkten konsolen utan extra kostnad. Om chattar visar sig vara otillräckligt, kan stödpersonen fjärråtkomst till användarens skrivbord. Om datorn inte fungerar, ett avgiftsfritt nummer i instruktionsboken (och e-postbekräftelse) ger tillgång till telefon.

Comodo Group har ett sådant förtroende i Comodo Internet Security att om någon dator blir infekterad stunder under Comodo skydd, kommer säljaren att befria datorn av virus gratis. Dessutom, om säljaren inte desinficera datorn och få det igång, får användaren upp till $ 500 mot reparation. Erbjudandet gäller endast USA invånare och kräver att användaren måste ha installerat antiviruskomponenten tillsammans med komponenten brandvägg och Comodo LivePCSupport. Erbjudandet är också beroende av användaren har körts och passerade en skanning från senaste Comodo Antivirus signatur databas.

Sammanfattning

Utförandet av Comodo brandvägg under extrem säkerhet tester visar att inte alla Windows-brandväggar är skapade lika. Comodo Internet Security är en brandvägg med en antivirusmodul som bekvämt och nådigt tillåter användaren att installera en eller det andra eller båda. Comodo samlar och upprätthåller en databas med hotsignaturer att automatiskt skydda användarna utan onödiga varningar, om de så önskar. Comodo övervakar anonymt hot svar från volontären ThreatCast samhället och aggregat svars procentsatser i realtid så att alla användare dra nytta av den visdom kollektiva trender svars. Comodo leder okända filer till en virtuell sandlåda tills deras sanna karaktär avslöjas så att de kan kategoriseras eller utrotas.

Online chatt och möjligheten för supporttekniker att få fjärråtkomst ett problem installation är tillgängliga hela dagen och varje dag. För boende i USA, kommer säljaren att återställa en infekterad dator eller bidra pengar mot reparation.

Comodo Internet Security Pro är ett utmärkt personlig brandvägg val.