popcorn maker – Great Northern Pop Frenzy, 2017

The Great Northern Pop Frenzy 6255 är en 24-cup, het olja popcorn Popper med en nonstick yta och en automatisk omrörarstav som försiktigt rör unpopped majskorn runt tills de brast i popcorn. Vår test av denna popcornmaskinen resulterade i praktiskt taget inga unpopped eller brända kärnor och därför inget avfall.

Sammanfattning

Men först, det omrörarstav gjort en repa ljud som den flyttas, vilket berodde på stången är lite för nära nonstick uppvärmningsområdet på botten av popcorn Popper. Lossa skruv knut som håller stången på plats hjälpte till lite.

Du måste också vara försiktig med het ånga släpps när du vrider denna elektriska popcorn maker över att få den färdiga popcorn bort från den uppvärmda botten och in i plastkupol. Ångan kommer från den uppvärmda majs och egentligen är ganska varmt. Lyckligtvis, de två handtagen på vardera sidan om denna popcornmaskinen låter dig få ett bra grepp.

Tillverkaren uppger att denna popcornmaskinen kan producera 24 koppar popcorn, men våra tester kom upp en kopp kort. Men vi använder premium majs, som producerar mindre mängder av den slutliga produkten. Den resulterande popcorn smakade fantastiskt.

En användbar funktion på denna popcornmaskinen är dess on-off switch, som är en funktion som finns på de bästa popcorn beslutsfattare. Detta hjälper till att undvika möjligheten att borsta din hand eller arm mot en varm Popper om du försöker stänga av den genom att dra ur den.

Den elektriska sladden är 34 inches lång, vilket är rimligt, även om kortare är oftast bättre, särskilt om du har små barn runt. Några av de bästa popcorn poppers har ännu kortare sladdar som minskar risken för sladd som hänger över en köksbänk, där små händer kan dra på den.

Det finns några nackdelar med denna popcornmaskinen. Du får inte ett mått eller inga recept på bolagets hemsida. Även om regelbundna popcorn med smör och salt är alltid läckra, det är kul att prova några nya smaker, men det finns inga idéer levereras. Till skillnad från de bästa popcorn beslutsfattare, kan du inte sätta denna enhetens plast löstagbara delar i diskmaskin.

Denna popcorn Popper stöds av en garanti på bara 90 dagar, vilket är ganska kort i den här branschen. Standarden är åtminstone ett år. Men om du har problem med maskinen, kan du kontrollera instruktionsboken eller frågor på bolagets hemsida. Du kan också komma i kontakt med tillverkaren via e-post eller telefon.

The Great Northern Pop Frenzy 6255 ger ett stort utbud av riktigt god popcorn. Men saknar denna popcornmaskinen några extra funktioner som skulle göra den totala produktionen popcorn bättre.