radioantenner – Antennacraft, 2017

Den Antennacraft digitala antennen är utformad för att hjälpa dig att få starkare radiosignaler om du är på jobbet eller hemma. Det kräver en fast installation, har en hållbar konstruktion och är kompatibel med de flesta vanliga analoga och digitala mottagare.

Detta tåliga radioantenn är rundstrålande, vilket ger dig en 360-graders täckning. Denna konstruktion hjälper dig att få signaler oavsett var de lokala sändningstorn finns. För dem som vill öka sin FM-mottagning, har denna antenn förmågan att plocka upp stationer upp till 80 miles away. Du kan också lägga till en signal förstärkare för att öka antalet kanaler du kan plocka upp. Den huvudsakliga nackdelen med denna antenn är den behöver för att monteras på en hög plats i hem eller företag. Om du bor i en lägenhet och är på bottenvåningen, kan detta inte vara möjligt. För hem, kan du fästa antennen till en bjälke i vinden. Av säkerhetsskäl inte installera antennen nära kraftledningar eller annan elektronik.

De frekvensnivåer på denna digitala räckhåll från 88 till 108 MHz. Antennen är konstruerad för att stänga ute andra frekvenser som kan orsaka distorsion eller bakgrundsljud.

Denna antenn kräver inga speciella nätsladdar eller kablar för effektiv verksamhet. Om mottagaren fortfarande inte få en bättre signal efter installation av antennen, kan du behöva köra en utsedd koaxialkabel från din stereo till antennen. Detta kan vara besvärligt om du kör kabeln från en radio i källaren, till exempel antennen högst upp i ditt hem. I vissa fall kan du har problem med din mottagare att plocka upp antennen alls, så du kan behöva manuellt ställa in den så att den fungerar med din radio.

I allmänhet fungerar Antennacraft FMS digital antenn väl att öka radiosignaler i ditt hem eller företag. Antennen har en hållbar konstruktion och en unik design som gör att den drar i out-of-state-stationer. Installationen kan vara svårt, men när det är installerat, behöver du inte flytta antennen runt även om du köper en ny mottagare.