rida på leksaker – Kid Motorz ​​Patrol H. Police 2017

Ni minns sannolikt spelar tjuv och polis som barn. Om du hoppade in i en polisbil, var det antingen påhittad eller självgående, som gjort erfarenheten lite mindre minnesvärd. Barn idag har lyxen att njuta av högteknologiska produkter som Patrol H. polisen cykel från inhemska produkter. Detta fordon ser ut som en riktig polis cykel, komplett med ljus och polisen klistermärken. Hur mycket mer tjänsteman kan de se ut?

Cykeln är försedd med två framåtväxlar, 2,5-MPH och 5-MPH, utöver en enda omvänd hastighet på 2,5-MPH. Det är ganska lik den verkliga affären, med en hand accelerator förutom ljudeffekt, en strålkastare, varningsblinkers, bakljus och bakre lagring. Sirenen ljudeffekt är utformad för att låta annorlunda från en riktig polis siren, så att du inte behöver oroa sig för förvirrande de två.

Nu kan ditt barn återuppleva gamla tjuv och polis spel med den verkliga affären. Jaga dessa rånare i stil med denna cykel, och ditt barn kan manschetten gärningsmannen med tillförsikt. Om ditt närområde behandlar barn zippa runt på sina egna elbilar, då denna åkbara leksak fordon kommer att vara den idealiska lösningen för att ge dem fortkörning biljetter.

Medan fordonet är i stånd att två olika hastigheter, verkar denna modell att ha problem med inställningen hög hastighet. Dessutom, medan batteriet är tänkt att ge uppemot tre timmars användning för cykeln, är det inte ovanligt att batteriets livslängd försämras efter några månaders användning. Kid Motorz ​​Patrol H. Polisen cykel levereras med en enkel 90-dagars garanti, så försök att få nytta under denna period för att identifiera eventuella problem med cykeln.

Cykeln kräver viss montering före användning utöver batteriet laddas. Batteriet måste laddas totalt 18 timmar före den första användningen. Montering av fordonet omfattar grunderna såsom att applicera etiketter på kroppen, men du kan ha allt på plats inom 30 minuter .; Trots vissa konstruktionsfel med batteriet och ledningar för fordonshastigheter, är detta säkert att vara en hit med barn. Det kommer att skicka dem på en resa av fantasi och äventyr som de stoppa brott i hela grannskapet på deras polisbil. Om några verkliga polisen kör genom området och se ditt barn på en patrull H. polis cykel, kommer de vet att ditt barn har allt i hand med att hålla fred.