säkerhetsprogrammet – Smart Privacy Cleaner 2017

Smart Privacy Cleaner håller din dator aktivitet privat användning av integritetsprogramvaruverktyg för att permanent ta bort data från din dator. Medan programvaran saknar många webbläsarverktyg, det effektivt strimlar viktiga data från datorns hårddisk

Sammanfattning

Programmet har en grundläggande gränssnitt med de tillgängliga verktygen som anges på den övre panelen. Du kan välja att skanna, strimla, skydda din identitet eller titta på fler alternativ. Vi fann att välja vilka filer som ska strimla var svårare med Smart Privacy Cleaner än med våra topprankade integritet program, som har mer intuitiva gränssnitt.

De flesta av de program som vi granskat har en viss plats som alltid visar områden på din webbläsare och Windows du kan rengöra. Använda Smart Privacy Cleaner, måste du köra en scan innan en detaljerad vy av dina webbläsare och Windows för att anpassa vilka områden du vill radera. Att behöva skanna innan de får tillgång till sekretessverktyg gör programmet besvärlig.

Denna programvara inte har verktyg för att helt skydda din integritet online. Det tar bort Internet sökhistorik och nyligen visade webbsidor, samt cookies som spårar din online-aktivitet. Programvaran tar inte bort data från adressfältet eller ta bort tillfälliga internetfiler, index.dat filer, nedladdningar och bokmärken. Informationen detta program lämnar efter sig kan avslöja personlig information om dig eller din dator och internetanvändning. Under provningen, hittade vi information om vad vi tittat på på internet innan du använder säkerhetsprogrammet genom att utföra en enkel sökning.

Smart Privacy Cleaner faller kort i webbläsaren sekretess men kompenserar det med en omfattande uppsättning funktioner som skyddar och rengör Windows. Historien Eraser Software bort temporära filer, tömmer papperskorgen, och rensar datorn historia och senaste filerna listan. Det tar också hämtat filmer, musik och video. Du kan anpassa vilka webbplatser du vill behålla cookies för, så att du kan vitlista cookies för webbplatser du besöker ofta.

Denna integritets suddgummi har en File Shredder med tre olika sekretessnivåer, och du kan ställa in den att automatiskt köra när du tar bort filer. Dessutom kan du schemalägga privatliv programvara för att börja skanna när datorn startar eller på en viss dag vid en vald tidpunkt. Du kan också välja hur många gånger du vill att dina filer strimlad: en gång, fem gånger eller 35 gånger. Men att välja en högre nivå signifikant ökar den tid det tar att rensa filer. Vi hittade programvaran permanent raderade filer går att reparera; Men vissa spår kvar bakom som kan ge andra en uppfattning om din dator aktivitet.

Förutom att torka din webbläsare och Windows, tar bort detta program data från chattprogram, inklusive AOL, MSN, Yahoo och Skype. Det är inte skanna eller torka din e-post, men inte radera loggfiler från nyligen använda program, dokument och webbadresser. Genom att ta bort dessa data, hålla dig andra från att visa din senaste dator aktivitet.

Du kan komma åt en online-användarhandboken i programvaran och på bolagets hemsida. Webbplatsen stöd avsnitt listar endast en e-postadress för kundservice. Vi fann att kundservice svarat på våra förfrågningar snabbt och medlen var till hjälp.

Smart Privacy Cleaner säkrar din privata information med sina sekretessverktyg. Med en tre-nivå File Shredder, borttagna dokument oåterkalleligt, så att du behålla din integritet. Medan programvaran saknar vissa online sekretess verktyg, såsom plugin funktionalitet, och kan lämna spår av Internet-aktivitet bakom, kan det effektivt skydda data på din dator.