avlöningsdag lån service – CashNetUSA 2017

Många avlöningsdag långivare godkänner du en engångs lån och kräver att du återanvända efter betala av varje lån. CashNetUSA fungerar annorlunda från dessa tjänster; i stället för en engångs lån, erbjuder denna direkta avlöningsdag lån långivare en avlöningsdag lån kredit. Om du har godkänts för att kredit, kan du låna mot det när du befinner dig behöver lite extra pengar mellan lönecheckar (förutsatt, naturligtvis, har du inte maxade att kredit). Denna modell för avlöningsdag lån kan vara både en välsignelse och en förbannelse eftersom du kan låna pengar så lätt och intresset ständigt uppstår på utestående belopp som du inte har betalat tillbaka ännu.

Sammanfattning

Även CashNetUSA är lite annorlunda från andra tjänster att erbjuda en kredit, följer samma avlöningsdag föreskrifter och standarder för andra företag, och den effektiva räntan är konkurrenskraftig. Företaget erbjuder för närvarande lån på 30 delstater.

För att ansöka om ett lån, måste du fylla i ansökan online, vilket kan kräva personlig och bankuppgifter. Även om den här tjänsten kan godkänna ansökningar via telefon, om du har blivit godkänd för ett lån, måste du underteckna låneavtalet på nätet, och du kan inte avsluta låneavtalet processen via telefon.

CashNetUSA erbjuder ofta avlöningsdag lån utan kreditkontroll. Eftersom du lånar från en kredit som är ständigt tillgängliga för dig, kommer termen för ditt lån varierar från den traditionella avlöningsdag lån. Du har fortfarande regelbundna betalningar, men de beror på hur mycket du lånar. Betalningar automatiskt dras från ditt lönekonto när de förfaller.

Detta långivare har en omfattande webbplats med en mängd information om sin process och ditt lån. FAQs sidan är en bra resurs för att få svar på allmänna frågor och förklaringar om att ha en kredit i stället för en vanlig lån. Om du har ytterligare frågor, kan du fylla i ett kontaktformulär, ringa kundtjänst eller använda den praktiska chatt alternativ. Vi använde chatt och var imponerad av hur snabbt och effektivt våra frågor besvarades.

CashNetUSA tar en annan inställning till avlöningsdag lån genom att ge dig en kredit mot vilken du kan låna när du behöver, så länge du inte redan har maxade ut. Detta innebär att du vanligtvis inte behöver vänta tills du betala av ett lån för att låna mer, vilket kan vara en bra eller en dålig sak beroende på hur snabbt du kan betala av det lånade beloppet. Denna tjänst ger konkurrenskraftiga avgifter och räntor, och det i allmänhet inte kräver en kreditkontroll för godkännande av en kredit.