avlöningsdag lån service – Kontrollera ‘n Go 2017

Kontrollera ‘n Go har gett avlöningsdag lån och andra typer av lån sedan 90-talet och har etablerat sitt namn i utlåning världen. Det erbjuder snabba insättningar, eftersom de flesta avlöningsdag lån företag gör, och lånebeloppet, avgifter och april är rätt i paritet med konkurrenterna.

Sammanfattning

Eftersom detta företag erbjuder avlöningsdag lån direkt, kan du få enkla offerter för räntor och avgifter innan du ansöker. Många långivare inte ger dig dessa siffror förrän du fyller i ansökan.

Ansökningsprocessen är standard, och kan kräva att du lämnar personlig, bank- och uppgifter om anställning. Du behöver inte nödvändigtvis behöver användas för att få en avlöningsdag lån från Check ‘n Go.

När löptiden för ditt lån är upp, du sedan krävs för att börja betala. Din betalning dras automatiskt från checkkonto i vilket tjänsten deponerade ursprungligen dina lån, så du vill vara säker på att det finns pengar på kontot för att täcka lånet betalning innan det kommer på grund. Om du inte har de tillgängliga medlen när betalningen skall göras, kan du kontakta service att se om en förlängning eller vältning, men dessa kan komma med nya låneavtal eller avgifter, och ju längre du bär ett lån, desto mer intresse du ll i slutändan betala. Det finns oftast inget straff för tidigt payoff med Check ‘n Go.

Om du har frågor om ditt lån eller processen, kan du visst stöd på bolagets hemsida. Det finns information om avlöningsdag och andra typer av lån, en FAQ sida, och ett formulär för att kontakta kundtjänst om du inte kan hitta svar på dina frågor. Du kan också ringa kundtjänst. När vi ringde, företrädaren vi talade med var kunnig och svarat på alla våra frågor.

Kontrollera ‘n Go är en direkt långivare som erbjuder standard lånebelopp, priser och avgifter, samt snabba insättningar och standardåterbetalningsmetoder. Det har hjälpsam kundtjänst. Det faktum att det har varit i branschen så länge gör det också ett tilltalande alternativ.