mp3 redigeringsprogram – MP3 Music Editor

Med MP3 Music Editor, har Audi-Factor System hittat ett sätt att nå ut till en rad audio-redigering entusiaster. Medan vissa köpare handla en robust uppsättning funktioner, andra är mer intresserade av enkelhet. Och alla gillar ett användargränssnitt som fångar ögat. Kontrollera, kontrollera och kontrollera. MP3 Music Editor behandlar alla dessa behov i en imponerande produkt. Kort sagt är det en ljudredigerare, omvandlare, blockflöjt och brännare som arbetar hårt och ser bra ut medan du gör det.

Funktioner

En återkommande fråga som många utvecklare av MP3 redigeringsprogram inför är balansen mellan funktion kontra användarvänlighet. Hur kan all den funktionalitet som användarna sugen förpackas i en produkt som även kommer att vara lätt att använda? MP3 Music Editor har dragit det. Gränssnittet är ren och de flesta av funktionerna är tillgänglig med några få musklick.

Men låt inte bra utseende lura dig. MP3 Music Editor är inte bara ett vackert ansikte. Det är en fullfjädrad redigeringsprogram som har ett brett utbud av kraftfulla funktioner. Det är säker på att behaga en mängd olika användare också. Både nybörjare och fläckiga veteraner hittar alla funktioner de kan hantera.

Till skillnad från många av MP3 redigeringsprogram vi tittat på, inte MP3 Music Editor inte köra skärmen. Den lilla fotavtryck av programmets huvudfönster är en välkommen webbplats till flera taskers. Det tar bara en snabb blick för att inse att, trots den lilla storleken, en imponerande uppsättning funktioner är inom snabbt räckhåll.

Den ljudredigerare rymmer en solid punch. Standardfunktionalitet som möjligheten att öppna, skapa och spara filer är en kick. En grafisk vågform hjälper visualisera någon del av filen. En exakt markeringsverktyget gör redigerings delar av filen ännu enklare.

Men funktioner slutar inte där. Dessutom ingår en mängd andra verktyg som sätter MP3 Music Editor bortsett från mängden. Inspelaren stöder olika ingångskällor inklusive mikrofoner, internet streaming media, CD, DVD, AM / FM och satellitradio, och även äldre teknik som kassett och LP. Det kan slutligen vara dags att digitalisera dessa oldies but goodies!

effekter

Ett antal filter finns tillgängliga för att filtrera ett val. Bland dessa är hög hylla låg hylla, hack, förbud pass, högpass och lågpass.

Även ID-taggar kan infogas eller redigeras. Information om album, artist, upphovsrätt, titel år och mer kan fästas på en fil eller redigeras efter behag. Detta kommer att gå långt i att hjälpa dig få ut av din MP3-spelare förmåga mer att gruppera spår och skapa spellistor.

För många användare av MP3 redigeringsprogram, lägga till effekter är åtminstone halva nöjet. Dessa användare kommer säkerligen inte att bli besviken med MP3 Music Editor. Ett stort antal olika ljudeffekter finns tillgängliga. Här ingår förstärka, fördröjning, tona in, tona ut, fläns, omvända, omvänt, multi peka fördröjning tystnad, stretch, vibrato, eko och kör. En equalizer hjälper anpassa ljudet också. Och en normalisera hjälper övervinna skillnader i volymnivåerna mellan olika filer.

MP3 Music Editor stöder de flesta populära filformat. MP3, WAV, WMA, MP2, OGG och andra är alla stöds. Filtyper kan också omvandlas med hjälp av en snabb fil konverteringsverktyg.

Oavsett hur enkelt en produkt är att använda, kommer det att finnas tillfällen när mer hjälp behövs. En hel del av stödmaterial finns tillgängligt för dem som behöver hjälp med MP3 Music Editor. En klick på Hjälp-menyn ger en standard hjälpfil som kan antingen bläddra eller sökte. Täckningen av ämnen är tillräcklig. Det finns också en mycket kort lista över vanliga frågor här. En länk till produktens webbsida finns också. Där användare kan skicka ett e-postmeddelande begäran om stöd. En trevlig funktion som vi inte se i många av de produkter vi granskade är en automatiserad, berättad handledning på produktens hemsida.

För den som söker en MP3-redigeringsprogram som kan gå längre än grundläggande redigeringsuppgifter, är MP3 Music Editor mer än kunna svara på klockan. Det är ett kraftfullt program som kan spela, spela in, redigera och konvertera ljudfiler. Det är lätt att använda även för en förstagångsanvändare av ljud redigeringsprogram. Och gränssnittet är ren och enkel. Med MP3 Music Editor kan ljudredigering vara roligt, enkelt och effektivt. Här finns något för nästan alla.

filformat

Var noga med att läsa våra recensioner av andra MP3 redigeringsprogram för att bestämma vilket program som är rätt för dig.

Hjälp och support

Sammanfattning