online bild värd – Photobucket 2017

Även Photobucket är en enkel att använda online-bild fientlig tjänst, packar det en punch när det gäller funktioner och flexibilitet. Det låter dig lagra dina bilder på nätet på en säker plats samtidigt som vi ger dig frihet att skapa bildspel och digitala klippböcker med din egen musikaliska soundtrack. Dessa är bara några skäl till varför Photobucket tjänar vårt godkännande.

Överklagande & Flexibilitet

Photobucket är oöverträffad i sin övergripande överklagande och flexibilitet. Oavsett vad du letar efter i online-bild hosting, är chansen Photobucket har det. Förutom att ha en plats att lagra dina bilder, kan du använda sina funktioner för att skapa ett unikt sätt att visa dem. Detta online värdtjänst kan du skapa proffsiga bilder att dela med familj och vänner, men ändå behålla det enkelt att ladda upp till din Facebook-sida.

Du kommer att bli glad att veta att denna bild webbhotellet innehåller redigeringsfunktioner, så det finns ingen anledning att köpa dyra fotoredigeringsprogram. Bildredigeringsinstrumentpanelen erbjuder alternativ såsom en klick bild fastställande borttagning av röda ögon, skiktning, beskärning och mer. Om du känner dig lite mer ambitiös, kan du spela med instrumentbrädans bildextrafunktioner såsom glitter text, pratbubblor, klistermärken, snedvridningar och mer.

Allvarligare fotografer och videofilmare kommer att tycka att webbplatsen erbjuder dem en exceptionell plats att visa sina bilder till världen. Fotografer kan välja sin egen Photobucket URL för vart och ett av deras album att använda som en portfölj länk. Detta kommer att ge dig chansen att visa upp din stora fotokunskaper.

Du kan anpassa dina album för att matcha syftet med användaren också. Du kan också ge varje album en annan bakgrund för att matcha sin image tema, oavsett om det är “Island Vacation” eller “fotografi portfölj.” Detta gör att du kan hålla din familj bilder separerad från dina professionella bilder.

Photobucket Pro är en uppgradering alternativ för dem som behöver lite mer av allt. Om du behöver mer än 6M av bild- eller videolagring, Pro ger en jättestor 25GB. Photobucket Pro-användare kan också dra nytta av några annonser på album, förmågan att lagra och hämta högupplösta bilder, obegränsad bandbredd och mer statistik för att spåra visningar av dina bilder och videoklipp.

Lätthet i Uppladdning

Inom några sekunder att registrera dig för ett Photobucket konto, kan användare ladda upp flera bilder och videor från flera platser utan att behöva läsa en tutorial eller ladda ner någon mjukvara. När du har loggat på, användarna tas till deras album och uppladdning område. Det är där du kan ladda upp bilder och videofiler från e-post, mobiltelefoner eller webben genom att klicka på knappen Överför. Det är allt som finns till den. Det är en snabb och enkel process. Inga nya fönster öppna, inga flera “Bläddra” -knappen – det är en ren process. Uppladdningsprocessen indikatorn visas i arbetsområdet, så att du kan hålla reda på vilka bilder har överförts och vilka som står i kö för att ladda upp.

När dina bilder laddas upp, det finns mängder av saker du kan göra med dina foton. När det gäller delningsfunktioner, kan du skicka bilder via e-post med hjälp av den medföljande e-postlänk. Du kan också dela dina foton med vänner som använder Instant Messenger genom att skicka dem IM länken. För att dela ännu enklare Photobucket innehåller knappar som automatiskt kommer att skicka länken i ett e-post eller publicera bilden eller video på din sociala nätverk konto.

Om du hatar att klicka dig vidare digitala fotoalbum, kan du skapa ett bildspel, digital klippbok eller ett rutnät av bilder och videoklipp. Digitala klippböcker och bildspel kan jazzed upp med premade bakgrunder med teman från filmer, konstmotiv och mer. Detta kan verka skrämmande, men allt du behöver göra är att klicka på de bilder du vill lägga till och klicka på temat och dra och släppa dekorationer som du vill. Scrapbooks och bildspel båda få sin egen delning vänliga länk också.

Remix byggmästare drivs av Adobe Photoshop kan du lägga till ännu mer kreativitet till dina bilder. Genom att dra och släppa bilder i remix byggare, kan du lägga till musik, bildtexter, övergångar och mer till dina bilder. När du är klar, spelar den färdiga bildspel som en film, komplett med ljud.

En av de spännande funktioner som Photobucket erbjuder är möjligheten att skapa fotopresent skjortor, hälsningskort, tröjor, bagage taggar, muggar, affischer, kalendrar, vägg affischer, pussel och mer. Du kan också köpa en mängd olika fotoutskriftsstorlekar. Efter köpet kan dina objekt skickas till dig eller amerikanska invånare kan plocka upp sina varor på en lokal butik Target avdelning.

Så fort du kommer till Photobucket webbplats du drabbas av dess utan problem strategi. Denna webbhotellet innehåller begränsade färger och en enkel att läsa typsnitt som gör allt mycket lättare att hitta, och platsen är väl organiserad. Varje funktion har ett hem i den enkla rullgardinsmenyn design.

Multimedia funktioner

Interaktion mellan användarna också effektiviseras. Om du letar efter en viss typ av bild eller video, hjälper den strömlinjeformade ökning kan hitta exakt vad du försöker hitta. Om du gillar någon annans arbete och vill se mer, allt du behöver göra är att klicka på “+” symbol på personens konto att uppdateras när nya filer läggs till.

Om du vill samarbeta med en annan användare att göra ett album, kan du göra det också med en knapptryckning. Grupp album tillåter familjer, vänner eller organisationer för att skapa ett album med många olika bidragsgivare på separata konton. Detta är bra för att göra samarbetsprojekt för släktträffar, bröllop, företagsfester, etc.

Tryck och ytterligare produktalternativ

Om du har vänner eller familj som är misstänksamma varje fäste och gå av e-post de får, då de kommer att dra en suck av lättnad när du använder den här bilden webbhotell. Vänner och familj behöver inte registrera dig för ett konto för att kunna visa dina bilder, videor eller album. Allt görs med ett enkelt bindningssystemet. Eller, om de föredrar, kan de gå till din sociala medier webbplats för att visa dina Photobucket foton.

Du kan också hålla reda på exakt vilka bilder eller videoklipp i din samling får flest visningar automatiskt. Du behöver inte installera någon HTML-kod eller add-ons. Photobucket ger en statistik tracker som ger information om de mest populära bilden i din samling, hur många träffar det har blivit, hur många träffar ditt album och profil har blivit, där besökarna kommer ifrån och om bilden har fått några kommentarer.

Om du någonsin fastnar och behöver hjälp, det finns Photobucket hjälp och stöd. Beviljas, är detta platsen svaga punkt, eftersom det inte har många kontaktalternativ. Däremot kan du i allmänhet hitta den information du behöver i det här avsnittet. De frågor besvarar de vanligaste frågorna du kan ha. Om du fortfarande fast, kan du vända sig till handledning för en steg-för-steg genomgång av allt som webbplatsen har att erbjuda. Varje handledning erbjuder enkla, korta riktningar och hjälpskärmdumpar. Den Photobucket blogg håller läsare up-to-date om nya funktioner och dekorationer för scrapbooks och bildspel, hur man får presenterat, information om tävlingar och mer.

Om du söker efter en online bild webbhotell som gör att du möjlighet att ladda upp och skapa bildspel, digitala klippböcker och personliga gåva alternativ, är Photobucket det bästa sättet att gå. Photobucket erbjuder det bästa av alla världar för online bild värd. De erbjuder tillräckligt med funktioner för att hålla dig sysselsatt skapa och dela dina minnen som varar livet ut, men de inte överväldiga dig med små funktioner som du aldrig kommer att använda. Vi skulle vilja se dem komplettera sina tjänster av hög kvalitet genom att erbjuda lite mer i vägen för hjälp och stöd, men det är bara en mindre klagomål. Vi anser att detta är den bästa servicen att använda för online-bild värd och rekommenderar det till alla som vill skapa fantastiska fotoprojekt för att dela med vänner och familj.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning