online dating webbplatser – PlentyofFish, 2017

PlentyofFish kanske inte är vacker, men det är kul. Denna tjänst erbjuder fler sätt för att möjliggöra en medlemmar än någon annan dejtingsajt. PlentyofFish ändras ofta, nya funktioner visas regelbundet, och medlemmar matchas inte bara på vad de säger att de letar efter, men hur de surfar potentiella daters.

Sammanfattning

Detta är en populär och välbesökt plats. Det stora antalet användare ökar dina chanser att hitta en match och gör det mycket roligare. PlentyofFish talar om hur många är online, sällan i 500.000, och kommer att bryta ner ytterligare i Mina matcher, My City och andra kategorier. Ett varningens ord: eftersom det är gratis, kan det finnas många fler åskådare än daters. Du kan uppgradera i ett par olika sätt att ett betalt medlemskap, men detta är en av de bästa gratis online dating webbplatser.

Profiler är standard biljettpris, men du kan lägga till en mängd olika personlighetstester, inklusive PlentyofFish Förhållande Kemi test. Du kan också välja din fisk personlighet och ange om du har en bil tillsammans med den typiska online dating frågor.

Du kan söka på vanligt sätt, men platsen har också en sökning efter personlighetstyp. Du kan göra snabba sökningar; ett klick kommer att leverera en lista över ålder och plats matcher eller en lista med användare på nätet i ditt tillstånd. Tjänsten kommer också att ge matcher. Här handlingar säger mer än ord och PlentyofFish tar en mer innovativ strategi än någon annan sajt. Det kommer att tjäna upp potentiella matchningar genom dina klick, inte bara dina kriterier. Om du säger att du letar efter en 40-plus professionell med alla kroppstyper, men du klickar på de rippade 25-åringar, kommer dina matcher inkludera några av båda.

Tjänsten erbjuder både snabbmeddelanden och e-postkommunikation. Denna dejtingsajt erbjuder det bästa snabbtest kompatibilitet. Den mäter självförtroende, familjeorientering, självkontroll, öppenhet och easygoingness. Resultaten är insikts: Det är värt att registrera bara att ta testet. Du kan också prova PlentyofFish Seduction Style Guide. En lekfull varning säger: “Om du vågar fortsätta, kommer detta test att generera en komplett steg för steg guide om hur någon skulle förföra dig från den första dagen hela vägen till din säng och du skulle inte kunna motstå.”

Denna webbplats kan du tjäna poäng som du kan spendera på virtuella gåvor. Urvalet varierar, men de choklad är ett bra val, när det finns. Om du inkluderar en gåva med din e-post, kommer den att visas på listan i inkorgen, ett idiotsäkert sätt att göra ditt budskap sticker ut.

Site navigation kan vara en utmaning i förhållande till andra online dating webbplatser. Vissa funktioner är bara inte där du förväntar dem att vara, liksom foto betyg. Denna webbplats ändras ofta, så det finns alltid något nytt. Du hittar extra funktioner på varje sida, så titta noga varje gång du använder webbplatsen.

PlentyofFish har en stor nackdel. Bilderna är mycket små och blockera ålder och platsinformation i gallerier, så du måste visa profilen för att kontrollera. E-post inte inkludera denna nyckelinformation, så igen, betyder det att klicka över till profilen.

Denna hemsida har en omfattande avsnittet Vanliga frågor och e-länkar för specifika frågor som tekniska problem och rapportera spammare.

På grund av utmanande navigering, kan du tillbringar mer tid fiske än att fånga, men denna plats är mycket roligt med alla de gåvor, chattar och tester. Att se antal människor på nätet vid något tillfälle är ganska uppmuntrande, och denna plats verkar erbjuda fler möjligheter för att kommunicera i realtid än konkurrenterna. Det kan vara det bästa online dejtingsajt för dig om du föredrar att prata med någon i realtid i stället för att utbyta e-postmeddelanden fram och tillbaka.