online kupong service – Kupong Mountain 2017

Kupong Mountain har varit helt omgjorda de senaste åren och är nu en organiserad, väl utformad online kupong tjänst tagen röran. Direkt från hemsidan, kan du hitta bästa kuponger, använd sökfältet och butik efter kategori eller en specifik handlare.

Sammanfattning

Om du är bekant med Coupons.com, en annan online kupong service, då livsmedels kuponger med på kupongen Mountain ser bekant, liksom de funktioner, som allt är lånad från Coupons.com. Alla de kupong kategorier och utskrivbara livsmedelsbutiker kuponger är desamma. Om du är en registrerad medlem av denna online kupong tjänsten kan du även använda besparingar kort funktionen på Coupons.com. När du registrerat dig, kan du lägga till besparingar kort och har tillgång till en mängd olika kuponger inte är tillgängliga för dem som inte har lagt till besparingar kort.

Alla koder kupong på den här webbplatsen är antingen klicka för att spara eller ha en viss kupongkod. För click-to-spara kuponger, kommer du klickar på “använda koden nu” -knappen och Kupong Mountain öppnar en ny flik och navigera till den plats där koden automatiskt kommer att tillämpas på din varukorg. Vi tror att denna process fungerar bättre om du redan har något i din vagn för rabatten ska tillämpas på.

När du använder en kupong kommer Kupong Mountain be dig att återvända till platsen efter att tillämpa den på din beställning totalt kommentera och ge kupong tummen upp om det faktiskt fungerade och tummen ner om det inte gjorde det. Detta är hur webbplatsen kan hålla den senaste och bästa kuponger publiceras.

På varje sida på kupongen hemsida, har du tillgång till avsnittet Shoppingverktyg Aktiviteter. Här kan du välja någon av de fyra aktiviteter, inklusive

Kupongen Mountain webbplats är strömlinjeformad och välorganiserad. Hemsidan, till exempel, har sökfältet tydligt högst upp på sidan, samt tillgång till kategorin och lagra länkar. Nedanför sökfältet är Dagens Top kupong avsnitt, som rullar genom kuponger. Klicka på någon av dessa presenterade erbjudanden och du kommer att se ännu fler kuponger för den särskilda köpman. Vi valde de barnen är erbjudande för 15 procent av alla order. Den medföljande kupongkod fungerade perfekt och som handlaren webbplats öppnas i en ny flik, kunde vi enkelt navigera tillbaka till kupongen webbplats.

Sökandet bar är en bra funktion, men vi hade ett problem när han letade efter utskrivbara kupong varumärken. Du kan söka efter kupong koder genom köpman, men om du ville söka efter en post genom nyckelord, kan du inte göra detta.

Kupong Mountain erbjuder inte ett stöd telefonnummer eller avsnittet Vanliga frågor, men du kan fylla i ett kontaktformulär. På denna form kräver kupong tjänst som du väljer ämnet för din kommentar, men ämnet “teknisk support” är inte ens erbjuds. Om du har en fråga för online kupong tjänsten föreslår vi att du ansluter med dem genom deras Facebook eller Twitter sidor, som Kupong Mountain uppdaterar dessa sociala nätverkssajter ofta.

Denna online kupong tjänsten har några spännande funktioner, inklusive Trend nu sektionen och kupong Digger. Vi är besvikna över att du bara kan använda den här funktionen i Firefox, dock. Vi är också besviken på bristen på teknisk support, men vi hittade ofta uppdaterade Facebook och Twitter sidor hjälpsam.