online-recept webbplats – iChef

iChef börjar starkt, men misslyckas med att exekvera, vilket ger en imponerande stor online recept katalog instängd i en förvirrande, rörig och svår att navigera webbplats. Även om det finns otaliga recept för alla rätter och ingredienser för kockar på alla nivåer och tidsbrist, att hitta dem kan vara svårt med användbara resurser bevisar ännu svårare att hitta.

Recept Arkiv och Organization

Även om det finns massor av recept kategorier att välja mellan och, vid första anblicken, verkar de vara prydligt organiserade, recept sökningar är varken intuitivt eller enkelt och kräver ofta flera försök med sökmotorn eller en andra portion tålamod för att hjälpa dig att söka igenom resultat sida för sida.

Liksom de flesta online-recept och underhållande platser, iChef erbjuder både exotiska och vardagliga recept för kockar, aficionados och matälskare av alla kalibrar. Men iChef saknar samtida rapportering om mattrender, avancerade resurser för måltid planering och presentation, restaurang och bar listor och recensioner och andra funktioner som är väsentliga för kulinariska överklagande. Vad värre är, många av recepten och har iChef gör listan är externa länkar som faktiskt leder dig utanför området, ganska faux pas för dem vana vid one-stop shopping.

Bortsett från medlemsforum, erbjuder iChef lite i vägen för ett samhälle, till skillnad från Epicurious och Chow som har satt en ny standard. Vad värre är, forum själva verkar ha i stort sett övergivits, med liten aktivitet som äger rum det senaste året. Även om det är sannolikt att forumämnen som kan vara till hjälp att hitta dem och damma av dem kan vara svårt.

Bortsett från recept levererar iChef lite i vägen för artiklar, how-to guider eller tutorials. Det finns en handfull filmer, recept tecknad film, recepttips och tips och även några podcasts. Men för det mesta, bortsett från de typiskt-korta recept instruktioner, du är på egen hand.

Utan översikt eller FAQ, kan tekniska frågor vara svåra att lösa. iChef Däremot erbjuda hjälp genom sin webmaster e-postadress.

Culinary Appeal

iChef bevisar att ett recept är bara så bra som dess beståndsdelar. Även om det har en imponerande recept lista, andra väsentliga ingredienser, såsom en deltagande-orienterade samhälle, kulinariska överklagande resurser och teknisk support är smärtsamt frånvarande. Även iChef fortfarande står huvud och axlar över otaliga andra online recept och underhållande platser, dess relativa styrkor och svagheter endast ytterligare demonstrera höghet webbplatser som Epicurious, Chow och mat & vin.

Gemenskap

Medel

Hjälp / Support

Sammanfattning