pokermjukvara – Bodog Poker

Vill du ha en bra pokerupplevelse? Du kanske vill kolla in Bodog, och lätt att använda Poker Software med en stor uppsättning av klockor och visselpipor. Vår favorit funktion som erbjuds av Bodog är den djupa hål sign up bonus de erbjuder. Du kommer mer än dubbelt pengar bara genom att registrera dig med Bodog, förutom att ta emot en reload bonus alternativ.

Funktioner

Bodog har också en bra poker utbildningssystem. Genom video tutorials och artiklar nybörjare kan lära sig grunderna i poker medan erfarna spelare kan få några användbara tips. Det enda nötkött som vi hade med det här programmet är bristen på kundsupport.

Bodog tog verkligen sitt A-spel i detta avsnitt. Bara för att anmäla dig kommer Bodog matcha 110% av din första insättning upp till $ 500, men fördelarna slutar inte där. Bodog kommer också att matcha 100% av din insättning när du gör en månatlig reload upp till $ 500. Mellan dessa två bonusar du kommer att tjäna mer pengar att lägga pengar än vad som faktiskt spelar.

Bodog erbjuder också ett poängsystem för lojala spelare. Bara för att spela cash games du kommer att kunna samla poäng och byta dem mot kontanter, priser och entré till exklusiva turneringar. Du tjänar poäng varje gång du deltar i en raked hand. Så om du vinner eller förlorar, du tjäna poäng.

Bodog Poker är en skarp söker webbplats och erbjuder Texas Hold’em, Omaha och Stud spel. Alla dessa spel kan spelas med riktiga pengar eller låtsaspengar. Vi rekommenderar låtsaspengar spel för de individer som just har börjat att lära sig poker, eller för veteran som vill finslipa sina färdigheter utan att förlora några pengar.

Riktiga pengar är ett bra sätt att rack upp lite extra mullah samtidigt få adrenalinet fix bara jagar en gut shot straight draw kan ge. Om du väljer att spela ett spel med riktiga pengar du har ett par alternativ. Bodog ger kontantspel med mörkar så låga som $ 0,10 eller så högt som 100 $.

Vad som finns tillgängligt

Vi var lite släcka med mängden av tabeller genom Bodog Poker. Även Texas Hold’em hade en hel del spelare som spelar riktiga och låtsaspengar spel, gjorde både Omaha och Stud inte ger oss många alternativ. Även om vi förstår detta varierar beroende på vilken tid på dagen, märkte vi våra topprankad platser hade packat tabeller på alla timmar. Detta sagt, vi uppskattar mängden schemalagda turneringar finns i både låtsaspengar och riktiga pengar.

Bodog tar en mer skola av hårda smällar förhållningssätt till pokerutbildning. Medan de erbjuder video tutorials, artiklar och pokertips, är deras huvudsakliga läroplan baserad på borden. De förespråkar korta bitar av information och sedan praktik. Några av artiklarna är “Analysera dina motståndare” play “,” Vet dina gränser “och mer. De erbjuder även video poker tips och gratisborden där kan du lära dig nakna ben i spelet.

Bodog Poker är en förenklad program som kräver mycket liten ansträngning att förstå. Den eleganta gränssnitt ger dig några alternativ som du kan börja spela poker. Först du har att välja det spel du vill spela; dessa inkluderar: Texas Hold’em, Omaha och Stud. Du kommer då att kunna välja från en lista över pågående ringspel. En sak som vi inte tycker om hur Bodog visar deras pågående spel var att det fanns ingen notering min blinda belopp, bara max summa pengar du kan börja med.

Tabellerna själva var inte lika tilltalande som vår högst rankade pokersajter, men de gjorde jobbet de är avsedda att göra. Från tabellerna-förutom att göra det uppenbara vadslagning och vikning-du kan se lobbyn, chatta med andra spelare vid ditt bord, visa spelinformation och se att bordets statistik.

Medan Bodog utmärker sig i vissa områden, de verkligen tappade bollen när det gäller kundsupport. Vi kunde inte hitta några spår av en FAQ-sektion eller 24/7 supportalternativ. Båda dessa saker är mycket viktiga och skulle verkligen förbättra Bodog som mjukvaran. Om du har en förfrågan du är kvar med två alternativ, ringer en kundservice rep eller e-post. Vi föreslår att du använder telefonnummer eftersom e-postmeddelanden har otäck tendens att försvinna.

Med undantag av deras mindre än inspirerande kundsupport, har Bodog en bra Poker Software. Vi gillade särskilt sign up bonus och reload bonus som de tillhandahåller. Båda dessa är mycket generös och kommer verkligen att hjälpa dig att få en bra start. Och om du är lojala mot Bodog de belöna dig med ett överflöd av punkter som kan lösas in mot kontanter, priser och turnerings poster. Vi gillade också Bodog poker utbildningssystem som erbjuder video tutorials, artiklar och en poker tips för dagen.

Poker Utbildning

I programvaran

Hjälp / Support

Sammanfattning