pool omfattar – GLI Pool Products, 2017

Den GLI Aquacover Estate Solid Winter Cover skyddar din pool genom vintermånaderna med hård polyeten material som inte går sönder, spricka eller split. Dessutom gör den lätt tyg det praktiskt att placera på poolen och ta bort, så att du kan använda den för att täcka din pool när du går på semester eller andra gånger du behöver för att stänga din pool. Som med vissa andra ovan jord pool omfattar, har du mindre sanering under våren och lägre energikostnader eftersom du inte behöver köra din pool filter för att avlägsna bebyggda mögel som kan ackumuleras utan lock.

Denna runda poolskydd mäter 27 fot och är tillräckligt stor för att passa en 24-fots pool, lämnar tillräckligt extra överlappning för att säkra kanterna. Kantning är dubbelvikta för extra styrka. tyg Polyeten för poolöverdrag ger skydd mot ultraviolett strålning från solen för att förhindra en försämring och ger din poolskydd extra styrka och hållbarhet. Ett viktigt inslag är den dubbla sömmar som är resistent mot försämring från kemikalier och vatten i din pool samt skador från solen skiner på poolen.

Förstärkta sömmar bidrar till att göra en sådan vinter pool täcker starkare och mer slitstark. Dessutom är denna växttäcke svart på botten, en trevlig funktion att hjälpa till att förhindra ackumulering av mögel eller mögel, som båda behöver närvaro av ljus för att växa. Denna lätta poolskydd innebär också att det är mer praktiskt att vika för förvaring när den inte används och tar upp mindre plats i ditt garage eller uthus.

Många ovan jord pool omfattar har metallgenomföringar som du använder för att säkra din poolskydd med en kabel och vinsch, och så gör detta poolskydd. Detta system gör det möjligt att dra kabeln runt poolen omkrets genom looping kabeln genom kragarna och cinching det. Det håller din poolskydd hårdare än bara binda den för hand så mindre skräp kan blåsa under locket. En begränsad garanti på tre år kommer med denna poolöverdrag med reducerad garanti för ytterligare 10 år.

Denna poolskydd har tuffa, slitstarkt tyg, kanter och sömmar för extra hållbarhet och en kabel och vinschsystem stängning för att skydda din pool under vintermånaderna. När du söker pool täcker för din ovan jord pool, kan du se över GLI Aquacover Estate Solid vinterskydd.