Projektor fäste – Atdec Telehook TH-WH-PJ-FM

Den Atdec Telehook TH-WH-PJ-FM är flush, icke-sträckande version av Atdec s projektor fäste. Denna modell sträcker sig högst cirka fem inches från taket. Även nära taket, kan den justeras för att arbeta med något utrymme. Jämfört med sina konkurrenter, är detta fäste ganska kompakt med måtten 5,5 x 6,5 x 5,25 inches. TH-WH-PJ-FM är gjord av tunga stål med en vit yta.

Sammanfattning

Justeringar kan göras till projektorn position vid varje vinkel. Den kan justeras i sidled (rulle) plus eller minus 20 grader och lutas (tonhöjd) plus eller minus 40 grader, och den kan rotera 360 grader runt fästet bas. Den Telehook TH-WH-PJ-FM vikt kapacitet maxar på 33 pounds, men det borde vara gott för de flesta av projektorerna som finns idag. Försök inte att hänga något tyngre än den föreslagna vikt kapacitet från fästet. Det kan leda till skador på din mount, tak och projektor.

Projektorn mount kommer förmonterade och måste tas isär för att kunna installera den i taket. Vi är bra med demontering, eftersom det betyder att vi kan se hur enheten är tänkt att passa ihop från början. Om du stöter på problem, har Atdec en uppsjö av resurser för att hjälpa dig. TH-WH-PJ-FM produktsida har en videoinstallation som leder dig genom processen enkelt och effektivt, och det finns även en användarmanual med installationsinstruktioner som levereras med fästet. Det bidrar också till att denna projektor fäste har en universalmonterings mönster, kompatibel med de flesta projektorer på marknaden. Ännu bättre, kommer det med fyra olika storlekar av förlängningsfästen.

Eftersom Atdec Telehook TH-WH-PJ-FM är en infälld montering, betyder inte kompensera för lutande tak. Men det breda utbudet av vals och lutningsjusteringar, bör göra tillräckligt kompenserande att vara väl lämpad för alla hem. Du kommer alltid att ha sladdar som kör hela vägen upp din vägg till projektorn montera, men en sladd ledningssystem är på plats för att hjälpa till att organisera kablarna en gång i projektorn. En snabb funktion release är också tillgänglig så att du kan snabbt ta bort projektorn för rengöring eller underhåll.

Atdec har en av de mest kundorienterade hemsidor som vi har sett. De har massor av information på användarens fingertopparna, en kvalitet som vi älskar. På denna enhet produktsida hittar du en videoinstallation, en nedladdningsbar manual och alla specifikationer som du behöver för att avgöra om det är förenligt med projektorn. Atdec har också nyligen ökat sin standard fem års garanti till 10 år för alla sina produkter, bland annat TH-WH-PJ-FM.

Atdec är en av våra favorit tillverkare av projektor fästen. Den Atdec Telehook TH-WH-PJ-FM skulle ha rankas högre hade den innehöll några fler funktioner som en nyckel och låssystem, om det hade varit UL eller om det skulle kunna kompensera för lutande tak. Vi gillar också flexibiliteten en utökad mount ger oss antingen ha det plant mot taket eller förlängas ner till en lägre prognos. TH-WH-PJ-FM bara inte har dessa möjligheter. Vi gillar sin fantastiska justerbarhet och den medföljande 10-års garanti.