tryck pool städare – Polaris Vac-Sweep 360, 2017

Polaris Vac-Sweep 360 trycksidan pool renare fäster helt enkelt till tryckledningen och rensar hela din pool automatiskt på några timmar. En fördel med denna tryck pool renare är att den inte kräver en extern hjälppump. Dess reningsteknik drivs av rengöringsstrålar som ger det tillräckligt tryck för att spraya ner din pool ytor. Det kan rengöra någon beläggning omfattande betong, glasfiber och vinyl och är utrustad med en extra stor blad väska för att minska belastningen på poolens interna filter medan sugande upp stora bitar av skräp. Detta bör bidra till att öka livslängden på filtret och spara pump från extra slitage. Renare hjälper cirkulera vatten när den rör sig runt poolen, och de interna jets driva upp väggar, över trappor och hjälpa den att navigera alla ytor.

360 har en svart design som är idealisk för svart botten pooler. Den levereras med 31 fot slang, vilket bör vara tillräckligt lång för att rengöra de flesta i-marken pooler. Om detta inte är tillräckligt, backup slangar är tillgängliga från tillverkaren. En säkerhetskopia ventil aktiveras automatiskt vid tidsintervall för att säkerställa att dammsugaren inte fastnar i ett hörn eller på ett avlopp.

Observera att Polaris tryck poolen renare linje är lämplig för i marken endast pooler. Du bör leta efter en trycksidan dammsugare om du har en ovan jord pool. Den uppenbara fördelen med 360 är att, till skillnad från resten av Polaris linjen, inte kräver en extern tryckstegringspump. Detta innebär att du inte behöver byta ut eller köpa extra delar. Om du har en tryckstegringspump redan och vill fördelen med en liten extra rengöringseffekt, kan du överväga andra modeller.

Detta renare bör göra ett gott jobb med att rengöra alla hem pool. Dess interna strålar kan spruta ner någon pool yta. Den ansluter till en tryckledning och inte kräva ytterligare tryckstegringspump. Ytterligare slanglängd kan köpas vid behov. Det är inte lämplig för ovan jord pooler, men det är mild nog för släta pool ytor inklusive vinyl och glasfiber.