dokumentförstörare – Ativa, 2017

Den Ativa V726 ger en hög kvalitet fragmentering tjänster speciellt för viktiga band. Det är ett effektivt verktyg för dem som vill hålla information konfidentiell. Den har en kraftfull motor för högpresterande fragmentering, vilket förhindrar hög säkerhet klassificerade uppgifter från att falla i orätta händer.

Denna unika dokumentförstörare skär en remsa av militär nyckel tejp (COMMSEC) med en hastighet av 3,5 inches per sekund med ett enda ark kapacitet. Strimlat papper tejp mikro skuren i 3/100 x 1/10-tums partiklar, säkerställa en hög nivå integritet av dina konfidentiella uppgifter. Denna dokumentförstörare har högsta möjliga säkerhet betyget P-7 och har godkänts av det amerikanska försvarsdepartementet.

Den inbyggda soptunna är avtagbar för en ren och enkel avyttring av strimlade data. Den har en kapacitet på 1,3 liter med en automatisk stoppfunktion. När papperskorgen är full eller när dörren är öppen, kommer enheten inte att fungera. Andra funktioner inkluderar automatisk start och stopp-funktionen, som använder en fotoelektrisk cell för att upptäcka när du matar bandet i öppningen. Det automatiskt börjar arbeta när den upptäcker media.

En av och på vippströmbrytare låter dig välja när du ska använda den manuellt. Dessutom har det en manuell backläge för att hämta data matas av en slump i ingångsöppningen eller att backa bandet ut om en fastnar. Bredden på ingångsspåret är 1,5 inches, som är särskilt utformade för fragmentering nyckel tejp. Det finns också en stand-by-läge som använder ingen ström, vilket sparar pengar.

Krossen termiska säkring skyddar motorn från en effekt överbelastning och överhettning, vilket hindrar motorn från att brinna ut. Den innehåller ett års garanti på delar och fräsar samt en 90-dagars arbete garanti.

Den Ativa V726 ger en hög räckvidd fragmentering tjänster. Det har högsta möjliga säkerhet rating, säkerställa bästa möjliga integritet av viktiga data. Denna dokumentförstörare är speciellt utformad för att förstöra nyckel band; det accepterar inte några andra medieformer, inte ens standardpapper. Dokumentförstöraren har en kompakt design som lätt får plats på ett skrivbord. Det mikro nedskärningar band för att garantera integriteten och har flera funktioner, bland annat en automatisk på och av funktion, manuell bakåt och ett energisparläge för låg energiförbrukning.