effekt scooter – BuzzAround XL 2017

Den BuzzAround XL är ett bra val för sin komfort och manövrerbarhet utomhus. Dess svängradie är perfekt för de breda hörn du hittar utanför; gör dock den breda vändradie skotern svåranvänd inomhus. Oavsett, denna makt skoter lyxiga design och hög prestanda förtjäna det our Top Ten Bronze Award.

Prestanda

Denna scooter är skiljer sig från andra vi granskat eftersom det har ytterligare 3 inches av benutrymme. Denna extra utrymme är användbart om du har långa ben. Den rymmer också upp till 300 pounds. Skotern har fyra hjul, vilket gör det till ett stabilt alternativ som balanserar väl. Med en maximal hastighet på 4 km / h, är skotern säker att använda och manövrera runt hinder. Däcken har elektromagnetiska bromsar som fungerar effektivt och kräver minimalt underhåll.

En annan användbar funktion är batteriladdaren; det ligger på rorkulten under kontrollpanelen, så att du kan nå den lätt utan ansträngning. Denna rörlighet skoter kan gå 8 miles på en enda laddning, så det är bekvämt för att uträtta ärenden på stan. Batteriet tar bara mellan sex och åtta timmar för att nå full laddning.

De fyra solida däck skapar en grövre rida än en skoter med luft- eller skumfyllda däck; Men de inte gå platt och kräver lite underhåll. Monterade denna skoter väger bara 109 pounds. Denna bärbara skoter väger mycket mindre än många av de skotrar som vi granskade, och det kan transporteras med lätthet.

Detta är ett bra val om du planerar att använda din skoter utanför. Den har en hög markfrigång på 3 inches och bred vändradie på 47 inches. Även om detta stor radie kan du smidigt turas begränsar det din manövrerbarhet och gör det svårt att göra snäva kurvor eller köra inomhus.

Den medicinska skoter är mer än kapabla att klättra ADA kompatibla ramper. Skotern kan klättra högst lutning 6 grader. Du kan bekvämt klättra flesta ramper och kullar med denna skoter.

manövrerbarhet

Om du behöver lagra personliga saker när du är på språng, har skotern en rymlig förvaringskorg och ett handskfack att hålla föremål såsom nycklar och din plånbok. Eftersom den har en hög högsta vikt, kan de flesta ryttare bära ytterligare objekt eller matvaror på skotern utan att påverka maskinens prestanda.

Den BuzzAround XL kan delas upp i fem bitar, med den tyngsta väger 43 pounds. Du kan ta isär skotern för att montera den i bilen. Med lätta komponenter, kan du enkelt transportera denna skoter. Batteriet väger bara 21 pounds, så det är lätt att ta bort och ersätta när du behöver.

Skotern har en djup-kudde stadion-stil sits som ger bra stöd och är bekväm att sitta i på långa turer. Skotern har en delta rorkult med wraparound handtag. Den innovativa designen gör det enkelt att kontrollera och styra skoter med minimal ansträngning, vilket är särskilt användbart om du har begränsad handrörelser. Andra fantastiska funktioner inkluderar flip-up armstöd som gör det lätt att ta på och av skotern och en mugghållare.

Skotern ram, drivlinan och elektronik omfattas av överlägsna garantier. Ramen för BuzzAround XL är täckt med en livstids garanti, och drivlinan och olika elektroniska delar har två års garanti. Medan de flesta av skoterns delar har starka garantier, inte Golden Technologies erbjuder inte en garanti för scooter batteri.

Denna medicinska skoter är perfekt för shopping i köpcentret, besöka dina barnbarn eller ta en promenad till parken. Det går med en hastighet av 4 km / h, så att du inte behöver offra hastighet för komfort. Du kan få någonstans måste du gå med en mjuk, bekväm och säker resa.

montering

Garanti

Sammanfattning