hörlurar med brusreduktion – Bose Quietcomfort 2017

Bose Quietcomfort 3 Noise-Cancellation hörlurar är en stor par att ha runt om du behöver lite lugn och ro. Dessa bullerblockerande hörlurar hålla dig frisk oavsett om du är på kontoret eller reser över hela världen. De Quietcomfort 3s är lätta att använda, lätt att förvara och lätt att bära .; Om du har mycket erfarenhet med Bose, du vet företaget inte släppa tekniska specifikationer om produkter, utan uppmuntrar audiofiler att använda sina öron endast för jämförelse med andra hörlurar. De Quietcomfort 3s har stora ljuddämpande funktioner, som tystar många av de irriterande ljud du måste lyssna på varje dag. Utbudet av ljud är inte riktigt lika bra som vissa andra hörlurar och ljudkvaliteten är lite sub-par. Det skulle vara trevligt att se några tekniska bevis för att verkligen jämföra denna uppsättning till dess konkurrens .; Med ett fulladdat internt batteri, kommer dessa goda brusreducerande hörlurar pågå upp till 25 timmars uppspelning. Men till skillnad från de bästa brusreducerande hörlurar, de kommer inte att fungera alls utan batteri. Dessa faktorer är en nackdel för detta headset, med tanke på de flesta av sina konkurrerande hörlurar försöker att spara på batteriet och kan användas i en maktlös, passivt läge. Eftersom det inte finns någon passiv alternativet, med användning av denna uppsättning är mindre bekvämt. Det finns dock en fjärrkontroll för enkel åtkomst till volymen och spela / pausfunktionen .; De 10 brusreducerande hörlurar bör vara mycket bekväm och lätt att bära under långa perioder. Denna uppsättning väger in på 6,5 uns, vilket gör dem några av de lättaste hörlurarna som vi har granskat. De viker även för enkel förvaring i den medföljande väskan när du reser ut ur staden eller bara till och från arbetet .; Bose utmärker i fråga om kundsupport. Bose erbjuder alla de bästa hjälp och support för dessa bullerminskning hörlurar. Representanter och teknisk support kan nås via e-post, telefon eller praktisk online chat-funktion. De frågor är lätt att skumma igenom och online-produkt manual är lätt att ladda ner. En fullständig ettårig garanti täcker Quietcomfort 3s.

Sammanfattning

Om du planerar en resa eller bara vill titta på en film i fred, kommer dessa ljuddämpande hörlurar ingen besviken. Även om Bose Quietcomfort 3s saknar en passivt spel alternativ och är inte lika tydligt som en del av sina konkurrenter, är de fortfarande en överväldigande bra alternativ för brusreducering.