hörlurar med brusreduktion – Monoprice 10010 brusreducering 2017

De ljuddämpande kapaciteten hos Monoprice 10010s gör dem några av de bästa brusreducerande hörlurar. Dessa hörlurar är lätta och varar upp till 50 timmar musik eller ljudbok uppspelning .; Den mest imponerande inslag om dessa brusreducering hörlurar är att de minskar buller upp till 35 decibel. Det är det högsta beloppet av blockerade ljudet för någon av de brusreducerande hörlurar av vår granskning. Även om de kan blockera ut en otrolig mängd ljud, gör detta headset har sina brister. Tyvärr är frekvensområdet begränsat och känslighet är smal resulterar i en plattare ljud utan otroligt toppar eller dalar .; Batteriets livslängd och funktioner hjälper Monoprice 10010 hörlurarna konkurrera med de bästa brusreducerande hörlurar. Med endast ett AAA-batteri kan du driva upp till 50 timmars uppspelning för alla dessa långa bilresor eller rider plan. Fortsätta att lyssna i passivt läge även efter att batteriet tar slut för ännu större tillgång till dina favoritljudböcker eller spellistor. Fjärrkontrollen är ett välkommet tillskott som gör det enkelt att vev eller sänka volymen .; När du reser eller lyssnar på böcker under längre tidsperioder, ingen vill få en huvudvärk från sina ljuddämpande hörlurar. De Monoprice 10010 hörlurarna endast väger 6,3 uns, vilket är mycket lättare än många av de bästa ljuddämpning hörlurs alternativ vi har granskat. Även om de inte lägger sig, lösgör linan och en medföljande fodralet gör dem lätta att bära och förvara .; När det gäller att stödja Monoprice har ett par olika sätt för dig att kontakta supporten. E-post och telefonsupport är tillgänglig på webbplatsen, tillsammans med en chatt-funktionen. Även om det inte är en avsnittet Vanliga frågor, kan du få tillgång till en handbok om du har frågor om din Noise-Cancellation hörlurar.

Sammanfattning

På grund av de imponerande brusreducerande egenskaperna hos de Monoprice 10010 hörlurar, gör de lyssna på filmer, böcker och musik mycket enklare i bullriga miljöer. Även om Monoprice 10010 hörlurar kanske inte en igenkännbar varumärke eller ge dig statussymbol du får med välkända varumärken, slog de våra många av de bästa bullerreducerande hörlurar när det gäller vikt och ljuddämpande decibel.