kontorsmaterial på nätet – Billiga Kontorsmaterial

Förutom det stora urvalet av kontorsmaterial som erbjuds av billiga kontorsmateriel, har de också ett stort urval av skolan och konst / redaktionella leveranser. De bär också ett imponerande utbud av möbler och tillbehör för kontor, från panelsystem och skrivbord till fot- och plagg rack. Som en extra bekvämlighet, erbjuder de flera grundläggande kontorsmaskiner och datortillbehör.

Sammanfattning

Billiga kontorsmaterial bär tusentals grundläggande kontorsmaterial som papper, skrivverktyg, bläck / toner, utskick leveranser och konstprodukter. Jämfört med andra undersökta platser, finns det ett bättre urval av konstmaterial, och den allmänna kontorsmaterial inventering är i nivå med de högst rankade webbplatser.

De har också ett stort urval av kontorsmöbler, inte begränsade till de centrala delarna som skrivbord, bord och stolar. På denna sida hittar du alla matcher du behöver för att starta ett nytt kontor, fikarummet eller receptionen. Som en bonus, platsen bär en rad av “lager möbler”, inklusive lagerhyllor, datorsystemstationer, sorteringsstationer och mycket mer.

Avsnittet elektronik är ganska bred, men inkluderar inte datorer. Däremot kan du hitta tillbehör till din dator arbetsstationer och ett antal kringutrustning (högtalare, möss, etc.). Bland de grundläggande första hjälpen, produktsortimentet innehåller också en del “personlig vård” objekt som rakhyvlar och glasögon rengöring kit.

Billiga kontorsmaterial har en liten anpassad utskriftstjänst, vilket ger personligt namnskyltar (för skrivbord eller väggar) och ett stort urval av anpassade stämplar. De bär toner för alla kontorsmaskiner de säljer, men det finns inget bläck / toner finder funktion.

Produkter på webbplatsen är uppdelade i flera kategorier och underkategorier. Eftersom underkategorierna är så specifika, måste du vet det exakta namnet på din typ av produkt för att finna den genom att bläddra. Sökfunktionen är vänliga och omedelbart visar produktannonser i stället för att be shopper att besöka specifika kategorier.

Billiga kontorsmaterial har specialiserat sig på mängdrabatter. Längst upp på webbplatsen, säger att placera stora eller större beställningar via telefon. “Special” och “Under $ 1” flikar i huvudnavigeringsfältet tar shopper till listor över rabatterade produkter, som regelbundet ändra. Detta företag är bara en återförsäljare, vilket innebär att de inte producerar sin egen butik varumärke produkter. Bortsett från bulk rabatt erbjuds till företag och skolor finns ingen särskild rabatt eller kund belöning program.

Billiga kontorsmaterial är ett bra alternativ för företag som vill starta nya kontorsutrymmen eftersom de bär ett komplett sortiment av inventarier och inredning. Den allmänna kontorsmaterial avsnittet är omfattande och inkluderar fler konstnärsmaterial och specialmaterial än högre rankade webbplatser kontorsmaterial. Webbplatsen inte bära datorer eller mjukvara, men de har ett bra urval av andra elektronik och kontorsmaskiner samt tillbehör och kringutrustning för både bärbara och stationära datorer.

Företaget verkar rikta kommersiella konton mer än enskilda kunder, vilket framgår av bristen på personlig elektronik eller bläck / toner för hem skrivare. Billiga kontorsmaterial har specialiserat sig på bulk konton och påstår sig ha mycket konkurrenskraftiga priserna varje dag i stället för rabatter.