marknadsföring på nätet tjänster – Logisk Position 2017

Logisk position online marknadsföring företag erbjuder sökmotoroptimering tjänster och PPC management. Det ger paket särskilt utformade för att möta behoven hos små företag. Prissättning på dessa paket är transparent, så det finns ingen överraskning kostnader vid slutet av månaden eller kampanjen.

Sammanfattning

Företaget blogg ger bra information för att bygga den bästa marknadsföring på nätet plan för dig. Artiklarna tar komplicerade frågor, som Google algoritmer, och förklara dem i lekmannaspråk. Informationen är bra för alla obekant med marknadsföring på nätet och kan hjälpa dig att lära dig de bästa sätten att engagera publiken.

Även om denna information är användbar, är bloggen saknar kritisk organisation. Till skillnad från bloggar från andra online-marknadsföring tjänster vi granskat, är den logiska ståndpunkten bloggen inte delas upp i kategorier. Om du vill bläddra artiklar, måste du klicka från sida till sida. Dessutom har företaget inte erbjuda andra källor klient, såsom videor, kalkylblad och checklistor. De bästa online marknadsföring företag erbjuder dessa verktyg för att se till att du täcker alla de områden du behöver när du utvecklar din marknadsföring på nätet plan.

Sökmotoroptimering tjänster är logiska ståndpunkten specialitet. Denna tjänst kommer att hjälpa dig att få läge nära toppen av sökresultatsidorna genom sökord forskning och Google AdWords-verktyg. Det hjälper dig också nå ut till dina kunder genom e-postmarknadsföring. Det finns olika nivåer av paket, alla anpassade för småföretag.

Logisk position erbjuder realtidsanalyser som ger dig information om antalet besökare till din webbplats, trafik till din webbplats under ett visst datumintervall, nyckelord som drar människor till din webbplats, och diagram och grafer som visar var trafiken kommer från. Utöver sin visning online-plattform, har du tillgång till dessa data från en mobil app. Logisk position kommer att skicka ett e-post gång per månad belysa framgångarna för kampanjen.

En bra funktion från Logisk position är chatt stöd. Vi när den testades den här funktionen på bolagets hemsida, personalen var vänlig och mycket kunnig. Det var perfekt för att få snabba svar om paketen företaget erbjuder och grundläggande information om vilka alternativ bäst tjäna småföretag. Du kan också kontakta företaget via e-post och telefon.

Logisk position är en Internet-marknadsföring tjänster ett starkt erbjudande av sökmotoroptimering tjänster och fokuserar på att hjälpa små företag att växa. Dess blogg och pedagogiska resurser är inte lika omfattande som vad andra online-marknadsföring erbjuder. Men erbjuder live chat support så att du enkelt kontakta en representant med frågor. Om du äger ett litet företag Logisk position är ett bra val, eftersom små företag är dess huvudsakliga fokus.