mp3-spelare – Sandisk Sansa Fuze 4GB

SanDisk Sansa Fuze är väldigt påminner om dess direkta konkurrens, iPod Nano, med liknande storlek, känsla och klickhjulet. Men när almighty dollar dikterar beslut, kan du inte slå Fuze.

Sansa Fuze har en enkel att navigera och välorganiserat gränssnitt med klickhjul kontroller och bra batteritid med mer än 24 timmars musikuppspelning. Dessutom innehåller den en röstinspelning, FM-radio och Rhapsody integration. Den Fuze har också en expanderbar MicrosSD kortplats för utbyggbart minne. Även om det stöder video, 1,8-tums skärmstorlek det är inte precis optimal.

De flesta känner Fuze är en respektabel spelare från en respektabel företag. Enheten är perfekt för dem som vill ha en fast anordning för att lagra musik på. De flesta användare älskar enkel navigering och klickhjulet gränssnitt gör det användarvänligt för nybörjare. Kritiker som microSD integration, men är besvikna över att Sandisk beslutat att använda egna anslutningar i stället för sin tidigare standard USB.

Även om det inte är en Nano, är Sansa Fuze en stor liten enhet för enkel uppspelning av musik. Och du kan inte slå priset.