mp3-spelare – Sony F-serien Walkman

Sony är en betrodd namn inom elektronikindustrin, och med produkter som Sony F-serien Walkman är det lätt att se varför. Denna eleganta flash-enhet MP3-spelare ger tydlig musik som förblir skarp på alla nivåer. Sony har inte glömt det faktum att MP3-spelare är om att ge hög ljudkvalitet. Men med extrafunktioner som appar och videor, kommer denna MP3-spelare ger dig timmar av underhållning.

Sammanfattning

Denna kompakta enhet väger 3,6 uns och åtgärder bara lite över 4 inches tall. Du kan enkelt passa den här enheten i fickan. LCD-pekskärm är 3,5 inches bred. Du kan titta på video, spela dina favoritspel eller bläddra bland foton. Den inbyggda litiumjonbatteriet ger upp till 36 timmars musikuppspelning eller sex timmars videovisning på en enda laddning. Det interna minnet packar 32 GB lagringsutrymme.

De fem-bands equalizer kan du justera bas eller diskant beroende på vilken typ av musik du lyssnar på. Oavsett om du lyssnar på rap, land eller heavy metal, kan du få precis det ljud du letar efter.

Detta flash-enhet MP3-spelare använder virtuellt surroundljud som omsluter dig i musiken. Tekniken emulerar ljudet av fem högtalare som sitter i en cirkel runt dig – approximera ett 5.1 surround-system. Med Wi-Fi och trådlös streaming, kan du njuta av ändlös musik.

Du kan handla appar och spel i tusental på Googles marknadsplatser. Vi är imponerade med denna spelares snabba Google Android 4.0-system.

Denna MP3-spelare kommer med ytterligare funktioner som inkluderar en inbyggd klocka med larmfunktion och en GPS. Det kommer att påminna dig om att du har ett möte att delta och det kommer att ta dig dit. Denna spelare är utrustad med en digital FM-tuner så att du kan lyssna på dina favoritradiostationer. Dessutom innehåller den en inbyggd mikrofon för röstinspelning. Om du vill lyssna på musik eller e-böcker i bilen, kommer det aktiverade med Bluetooth.

Denna MP3 Flash Player är lätt att använda. Sony gör det enkelt att överföra musik och video från din PC eller MAC till F-serien Walkman. För att installera den medföljande programvaran, bara ansluta Walkman till en dator med den medföljande USB-kabeln. Du följer bara anvisningarna på datorn. Processen är smidig. Denna enhet är kompatibel med Sonys Music Unlimited, så att du har tillgång till miljontals låtar. F-serien Walkman MP3-spelare är kompatibel med iTunes för Windows, Windows Media Player och Windows Explorer.

Sony stöder denna produkt med en 90-dagars garanti. Bolagets hemsida ger telefon och kontaktuppgifter och vi hittade kundservice agenter lätt att kontakta inom en rimlig tid.

Sony F-serien Walkman MP3-spelare har kvalitet ljudfunktioner, inklusive en equalizer och surroundsystem. Med tillgång till appar och spel, kommer du att ha många timmars underhållning till hands. Minnet och batteritid att du kommer att kunna lagra och njuta av alla dina favoritlåtar och videoklipp. Denna MP3-spelare har mycket som talar för det, och det är värt din ersättning om du är på marknaden för en ny mobil musikenhet.