nanny cam – Foscam Mini Video Högtalare, 2017

Den Foscam Mini Video Högtalare utmärker sig som en av de bästa barnskötare kammar på grund av sin förmåga att smälta in Vid första anblicken kan det bara ser ut som en liten klocka radio, men det finns flera användningsområden för denna dolda nanny kamera. till exempel, är det en musik-spelare och en video bildspel anordning. Den innehåller många av de viktigaste nanny cam funktioner, vilket är anledningen till det får Top Ten Recensioner Bronze Award.

Funktionalitet

En av Foscam Mini Video Speaker bästa egenskaper är dess dubbla funktion – barnflicka kammar som fungerar som vad de maskerad som är mycket mindre iögonfallande. Det kommer packat med en line-in sladd för att koppla in din iPod eller mobiltelefon, och det fungerar som en kapabel talare; denna cam döljer sitt verkliga syftet med en fördubbling som en mini boom box.

I Foscam Mini Video Speaker menyn kan du välja att använda den som en musik- och videospelare, en radio och en bildvisare. Gömd inuti denna meny är hemligheten meny som visar de verktyg för inspelning av video och ljud. Eftersom du kan styra inställningarna från själva enheten, är Mini Video Speaker långt mer tillgänglig än enheter som kräver programvara för att ändra inställningarna.

Enheten hålls tillbaka av dess brist på motion aktivering, som är standard på de flesta nanny cams. Tillverkaren gör för detta genom att inkludera en vägg nätadapter i rutan – detta gör det möjligt att kontinuerligt spela in så länge som din microSD-kort tillåter. I enhetens inställningar kan du ställa in en tidsinställd inspelning avstängning. Alternativt kan du ställa in ett schema för inspelning.

Du kan ställa in videoupplösningen mellan 320 x 240 och 640 x 480, beroende på hur mycket innehåll du vill passa på minneskortet. Medan videokvaliteten är bra, kan detta nanny cam inte spela in HD.

Den Foscam Mini Video Högtalare har den minsta synfält av kamerorna i vår granskning, så att du inte kan se hela rummet, vilket är anledningen till kameraplacering är så viktig. Detta nanny spy cam har imponerande mörkerseende inspelning förmågor. Den fokuserar tydligt på en cirkel av vision, och medan räckvidden är liten, är det hög upplösning; du ser en bättre än genomsnittet natt infraröd bild av vem går framför kameran.

Recording Options

Även om videoupplösningen är lägre än de topprankade barnskötare cam, är 640 x 480 tillräckligt tydlig för att visa dig vad du behöver för att se. Vid 30 fps, är bildfrekvensen standard för de flesta video, så inspelningar är inte hackig. Foscam omfattar inte ett microSD-kort, men det kan stödja en upp till 32 GB.

Den Foscam Mini Video Speaker är en stor nanny kamera, inte bara för sina många inspelningsalternativ och utmärkt mörkerseende funktion men också eftersom det fungerar som en mobiltelefon högtalare, klockradio och webbkamera. Det är en praktisk anordning som inte ser på sin plats i köket, vardagsrummet eller sovrummet. Även om det saknas rörelse aktivering kanterna ut det mesta av konkurrens med fast mörkerseende.

Design

video~~POS=TRUNC

Sammanfattning