nätet fastighetsförvaltning – Rent Manager 2017

London Computer Systems Inc. är en pionjär inom online fastighetstjänster och hyra manager lösning är en industriell styrka produkt. Rent Manager är en av de allra bästa online-fastighetsförvaltning produkter för avgiftsbelagda chefer med tusentals egenskaper att hantera. Det är kraftfullt, anpassningsbar och fälttestats på tusentals kundanläggningar runt om i världen.

Sammanfattning

Företaget bistår med att utforma och genomföra kund webbplatser som integrerar med Rent Manager. En funktion som kallas Unit Tillgänglighet kan lägga lediga på nätet. Andra online fastighetsförvaltning är före Rent Manager när det gäller automatisk utstationering av online-jobb till flera offentliga uthyrning platser.

Hyresgästerna har tillgång till webben för att göra betalningar online. Chefer eller ägare ha tillgång till detaljerad kundinformation, misskötsel, leasa information och sena meddelanden. Fågel View-funktionen visar flygbilder kartor som visar hanterade enheter. Anpassningsbara färgkoder avslöjar enhet tillgänglighet, beläggning och åldrade misskötsel. Vid användning av detta online fastighetsförvaltning system, kan du digitalisera dina egna kartor eller lägga ut projektet till säljaren.

En inbyggd servicechef möjliggör skapande, tryckning och spårning av engångs och återkommande tjänster biljetter kopplade till hyresgäster, enheter eller egenskaper. Tjänstens stödja fakturering av hyresgäster för skador och tillåter dig att skapa räkningar att betala leverantörer. Rent chef spår vakanser, anteckningar och korrespondens med leverantörer, leverantörs försäkringar förnyelsedatum och leverantörskrediter.

Rent Manager stöder en unik funktion, en uppmätt Utilities modul som tar emot förbrukningsmätare inmatning och beräknar konsumtionen av hyresgäster. Modulen kan få nytta information via manuell inmatning eller det kan ta emot data från handhållna nytto läsare. Det räkningar sedan hyresgästerna och skriver rapporter och uttalanden.

Detta online fastighetsförvaltning produkt stöder flera nivåer av användaråtkomst och spårar ändringar av enskilda användare. Ägare har webbåtkomst till sina konton i systemet. Du kan skapa många olika typer av rapporter och bearbeta rapporterna i omgångar till flera ägare. Rent Manager kan betala ägarna via ePay.

Denna fastighet lösning innehåller omfattande metoder för att beräkna provisioner och avgifter till följd av fastighetsförvaltare med flera ägar klienter. Du har också fina nivåer av kontroll över fasta avgifter, per enhet avgifter och per ockuperade avgifter. En brevskrivare och projektledare ingår också.

I hjärtat av Rent chef ligger en robust integrerat redovisningssystem med huvudbok och vinst- och förlust och balans budgetar. Den hanterar böcker för flera företag inom en huvudbok. Det kan memorera journalanteckningar, beräkna driftsöverskottet, ger en verifieringskedja och spåra grov potentiell hyra.

Eftersom den är avsedd för de behov som avgiftsbelagda fastighetsförvaltare samt ägare, driver Rent Manager antingen kontant eller periodiseringsprincipen. Den här produkten innehåller mer än 120 standardbokföringsrapporter.

Gränssnittet för denna online egendom ledningssystem är skarp, kraftfull och extremt anpassningsbar. En global sökverktyg organiserar information efter typ för att möjliggöra snabb tillgång till saknas kontroller, hyresgäst namn och telefonnummer. Detta online fastighetsförvaltning produkt kan skräddarsy till stor del med användardefinierade fält och tilldelning av användar knappar för verktygsfältet. Du kan ändra standardsysteminställningar efter användarens behov.

Support ingår med denna produkt. Webbplatsen erbjuder utbildning videor och gratis online webinars med olika vecko ämnen. Avgiftsbaserad kundutbildning är tillgänglig. Du kommer att få snabba svar på dina supportförfrågningar. Online användarforum är tillgänglig för användare och framtidsutsikter. Deltagarna i forumet kan utbyta information och kommunicera med produktchefer.

Rent Manager är en mogen nätet fastighetsförvaltning produkt. Den innehåller en rik uppsättning funktioner som förutser kraven i de mest krävande chefer och ägare, och är jämförbar med några av de högre rankade program i denna kategori i detta avseende. Den internationella närvaron av fastigheten ledningssystem gör det till ett idealiskt val om du förvalta fastigheter i flera länder.