nätet säkerhetskopiering – SOS Online Data Backup 2017 – Top Tens

SOS Online Backup är bäst lämpad att ge dig moln backup service för en enda dator och en handfull av mobila enheter. SOS Online Backup Personal Cloud ett konto erbjuder obegränsad off-site backup för en PC eller Mac, med möjlighet att lägga till ett obegränsat antal smartphones och surfplattor till mixen.

Sammanfattning

Finns för Android och iOS, är SOS-appen en av endast två av de online backup jämförelse som kan säkerhetskopiera hela innehållet på den mobila enheten som det är installerat. Detta går utöver foton och videoklipp till att omfatta textmeddelanden, appar, inställningar och kontaktlistor. Tyvärr är dessa fulla mobila säkerhetsfunktioner är bara funktionella på Android-enheter. iOS-enheter är begränsade till att säkerhetskopiera endast bilder och kontakter. Som med alla andra moln backup-tjänster, kan den mobila app SOS kan användas för att komma åt dina moln lagrade filer.

SOS Online Backup administrativa kapacitet är mångsidiga. Dessa nås via programmets användarvänligt gränssnitt, vilket ger dig möjlighet att utföra komplexa funktioner utan att göra det svårt att göra det. Backup kan planeras ske på bestämda tider, eller det kan ställas in att köras kontinuerligt. En kontinuerlig säkerhetskopiering uppdateringar filer som de är förändrats, se till att dina online-filer är alltid aktuell. Om kontinuerlig säkerhetskopiering påverkar datorns prestanda, kan du även ange hur mycket bandbredd som används för säkerhetskopiering med tillvalet gasreglaget. Borttagna filer finns tillgängliga för återhämtning för en obegränsad tid, och systemet sparar ett obegränsat antal filversioner, vilket gör att du kan återgå till tidigare inkarnationer av filer. Du kan också säkerhetskopiera data från en extern hårddisk som är ansluten till datorn.

Säkerhetsfunktioner med SOS är starka, med undantaget att du inte kan utföra en fjärradering av en dator i det fall det blir stulen. Bortsett från detta, är SOS Online Backup högt betyg. Förvaring är geo-redundant, vilket innebär att dina filer lagras flera gånger på olika fysiska platser. Detta ger extra säkerhet för dina digitala filer. Militär kryptering används för att ladda upp dina filer över internet och igen när data är i vila.

En grundlig kunskapsbas med video tutorials och frågor gör att hitta resurser lätt. Chatt, e-support och telefonsupport finns också.

SOS Online Backup fungerar på ett användarvänligt gränssnitt som är både intuitivt och mångsidig funktionalitet. Obegränsad lagring är tillgänglig för endast en dator, men möjligheten att inkludera data från en ansluten extern hårddisk och möjlighet att backa upp ett obegränsat antal mobila enheter hjälper till att balansera ut det.