nätet sportartiklar butiker – Champs Sports

När du först öppna nätet sportartiklar plats för Champs Sport, du möts av en stor, väldigt cool, mycket flashiga bildspel med en rad av deras produktutbud. Enligt vår mening är det en lysande reklam strategi och ett underhållande sätt att visa upp varor de vill peka ut.

Lager

År 1987 blev Champs Sports del av Foot Locker, Inc. Det är kanske mest känd för sin allestädes närvaro i köpcentra över hela Nordamerika. Kedjan består av mer än 560 butiker. Sedan 2004 har det varit sponsor av Champs Sports Bowl, en NCAA fotboll bunkelek mellan ACC och Big Ten konferenser.

Champs Sports rykte som en framstående mall-baserade återförsäljare innebär att de är experter på att bära ett brett sortiment av utrustning, kläder och fläkt redskap i sina register. Utrustningen slutet av sportartiklar verkar vara där Champs väljer att fokusera mycket av sin inventering uppmärksamhet. Oavsett om du är en cheerleader, brottare eller vm fan, kommer du att hitta det du behöver på Champs.

Kundtjänst på Champs Sports hemsida ligger i flera delar av webbplatsen. Sidan kundtjänst belyser dess avgiftsfritt 24/7 kundsupport telefonnummer och ger enkla punktsats länkar till kategorier som Order Information, returer och utbyten, och presentkort.

Det är värt att nämna spelet på hemsidan igen i detta avsnitt på grund av dess impressiveness. Även om de flesta människor kan associera Champs med sin lokala köpcentret, inser de möjligheten att Internet ger dem och utnyttjar sin teknik på ett sätt som är kunniga och up-to-date.

Champs Sports 90-dagars returpolicy är en annan funktion som visar deras engagemang för kundservice, särskilt för online-kunder som inte får att interaktion ansikte mot ansikte som detaljhandels kunder får.

Kundsupport

Som standard i online detaljhandeln utnyttjar Champs Sports ett krypteringsprotokoll som kallas Secure Socket Layer (SSL). Denna funktion tar din personliga information, inklusive kreditkortsnummer, namn och adress, och krypterar på ett sådant sätt att det inte kan läsas som den bärs över Internet.

Mycket mer än bara ett köpcentrum butik har Champs Sports gjort ett enastående jobb med att visa upp sin Internet know-how. Deras användning av grafik, feedback från kunder och 90-dagars returpolicy gör dem ett bra val på nätet eller direkt och i person.

sökfunktioner

återgång politik

Säkerhet

Sammanfattning