oljevärmare – NewAir, 2017

Den NewAir AH-450B är en 5120 Btu oljefyllda värmeelement som kan värma en liten eller medelstor rum upp till 150 kvadratfot. Den har en två stift plugg som du kan ansluta till ett vanligt vägguttag. Du kan använda den för att värma upp små rum i ditt hem eller värma upp ditt kontor eller skåpet utrymme.

Till skillnad från elektriska värmare utrymme eller oljebrännare, ger denna radiator en säker värmekälla. Radiatorn drar el för att försiktigt värma mineraloljan inne i den och utstrålar värme. Till skillnad från andra rumsvärmare, är denna enhet tyst, och det finns ingen utsatt värmeelement. Radiatorer cirkulera luft genom konvektion så det finns ingen fläkt och de är mycket säkrare än elektrisk spole rumsvärmare, som kan vara en brandrisk.

För extra säkerhet, innehåller den här modellen en visuellt larm som blinkar om värmaren blir för varm. Den har också en överhettningsskydd funktion som stänger av enheten om den överhettas, och en spets skydd funktion som stänger av enheten ner om det är oavsiktligt tippade över.

Denna oljefylld radiator sitter på fyra hjul och har handtag så att du kan flytta den från rum till rum. Denna enhet väger lite mer än 17 pounds och passar bra i små utrymmen. Det finns en timer, temperaturkontroll och en fjärrkontroll så att du kan slå upp värmen från andra sidan rummet. Du kan ställa in timern för att slå på värmaren på eller av automatiskt.

Denna oljevärmare är effektiv. Den har tre lägen: hög, låg och eco-läge. På hög, verkar det på omkring 1500 watt och på låg, fungerar det på 900 watt. Läget eco sparar energi medan temperaturen hölls genom att växla mellan hög och låg läge.

Den NewAir AH-450B kan vara ett bra alternativ för den som söker ett säkert och lugnt sätt att värma en små till medelstora rum. Denna oljefylld radiator värmer upp till 150 kvadratfot. Den har en elektronisk kontrollpanel som visar inställningarna för timer, temperatur och läge. Dessutom, till skillnad från andra radiator-stil värmare, kommer denna enhet med en praktisk fjärrkontroll. Denna oljefyllda värmaren är ett bekvämt sätt att värma de flesta utrymmen, men ytan kan få heta, så de med nyfikna husdjur och små barn måste vara säker på att det är säkert utom räckhåll.