online aktiehandel för nybörjare – Charles Schwab 2017

Charles Schwab är ett välrenommerat investmentbolag som har en stark avdelning för online aktiehandel för nybörjare och intermediärer. Det har omfattande resurser på nätet, inklusive enkla artiklar som förklarar grundläggande begrepp och bor i person och online workshops och personlig coaching. Dessutom är lätt att använda och samtidigt ha alla verktyg du behöver för de vanligaste handelsuppgifter sin online aktiehandel plattform.

Sammanfattning

Om du först komma in investera, kan du utforska artiklar och frågor som täcker ämnen som olika som allmänna frågor, kontotyper och lager. Charles Schwab har utvecklat nästan 100 förinspelade webinars bara för handlarna, som täcker grunderna i handel och mer komplexa begrepp. Du kan också gå forum för att chatta med andra investerare och experter i branschen och läsa marknaden Edge nyhetsbrev.

Dessutom finns det liveevenemang som leds av branschfolk. Många är online och kräver en enkel registrering, men Charles Schwab erbjuder även i personer kurser på sina kontor. Denna investering Företaget har över 300 kontor i 44 delstater.

Charles Schwab erbjuder coaching inchecknings sessioner med online aktiemäklare. Vid dessa möten, kan de hjälpa dig att utvärdera handelsmöjligheter, granska din handel prestanda, lära när du ska köpa eller sälja aktier, och få hjälp att arbeta plattformen. Investerings tränare kan ge råd om planering för pension, högskola eller andra stora finansiella behov.

Denna tjänst erbjuder inte online kurser på aktier för nybörjare, inte heller har ett virtuellt handelscentrum där du kan spela med aktiemarknaden i en virtuell miljö med hjälp av mock pengar. Dessa kan vara användbara verktyg om du har en praktisk lärstil.

Handelsplattformen är lätt att använda och anpassningsbar. Den innehåller verktyg såsom varningar, Level I & II citat, optionskedjor, verk, bevakningslistor, tabeller och diagram. Du kan också få tillgång till risk- och volatilitet räknare för att bedöma eventuella risker och vinster eller förluster på specifika värdepapper. Du kan lägga till, ta bort, minimera och maximera fönster för att visa bara den information som intresserar dig. En nackdel med denna plattform är att det inte tillåter automatiserad handel.

Mobilappen låter dig övervaka ditt konto, forsknings lager och order trades. Den har några andra verktyg, såsom check deponering, som låter dig ta en bild av din check och sätta in den direkt in på ditt konto. Mobilappen är tillgänglig för iPhone, iPad, Android och Kindle Fire

Sammantaget avgifterna är något högre än genomsnittet för online aktiehandel tjänster vi granskat. Men om du är en avslappnad handlare, de är inte oöverkomliga. Av större intresse är att Charles Schwab kräver att du har $ 1000 för att öppna ett konto. Många tjänster kräver inte något i förväg för att öppna ett konto.

Charles Schwab ger utmärkt information om online aktiehandel för nybörjare. Dess resurser omfattar grunderna i aktiemarknaden för nybörjare utan även filial till mer komplexa ämnen, såsom hur man sätter dessa investeringar ska användas för saker som pension. Med nätet och i person pedagogiska resurser och en omfattande men enkel att använda plattformen, det är en solid val.