online-alternativ handel – Fidelity, 2017

Fidelity erbjuder många investeringsprodukter, inklusive fonder, IRAS, ETF: er, aktier och online alternativ handel. Fidelity plattform är helt online, vilket ger dig direkt tillgång till alla Fidelity resurs i webbläsaren. Även om denna webbplattform är inte anpassade, fann vi plattformen lätt att använda och var särskilt imponerad av mobilappen. Även om du kan hitta tjänster med lägre avgifter, Fidelity avgifter är jämförbara med de bästa alternativen mäklare. Detta online alternativ handelsföretag tjänar våra Top Ten Bronze Award.

Avgifter och provisioner

Fidelity tar ut en fast $ 7,95 avgift för handel med optioner och $ 0,75 per option kontrakt avgift, vilket är en genomsnittlig kontrakt avgift. Det finns inget minimibelopp för order, så om du inte planerar att handla ett stort antal kontrakt varje gång, kan du spendera mindre med Fidelity än du skulle med andra tjänster. Om du väljer att handla 10 eller flera avtal, avgifterna förbli konkurrenskraftiga med många andra mäklare. Också liknande andra mäklare är avgiften att utöva eller tilldela ett kontrakt, som är den standard $ 7,95 avgift. Dock är $ 32,95 mäklare-assisterad högre avgift än de flesta tjänster.

Med marginal konton, måste du ha en $ 2500 balans, som ligger på den övre delen för aktiehandel tjänster vi granskat. Detta är inte en signifikant skillnad för marginal konton. Räntorna för marginalkonton bestäms genom basräntan fastställts av Fidelity, som visserligen kan komma att ändras, har varit densamma sedan 2009. För saldon under $ 10.000, är ​​den ränta 8,575 procent och droppar i steg som de kontosaldo ökar, med så låga som 3,75 procent för saldon över $ 500.000. Dessa priser är konkurrenskraftiga med andra online-alternativ mäklare.

När du loggar in på online-plattform, har du omedelbar tillgång till sammanfattningen av din portfölj, inklusive summeringar av dina konton. Du kan se dina positioner, som visar den nuvarande aktiekursen, förändringen sedan stängning och förändringen sedan du köpte beståndet. Ökningar och minskningar i värde är färgkodade i grönt och rött respektive för en snabb överblick över dina aktier prestationer.

När du söker efter ett lager, kan du skapa en alternativ kedja och visa offerter för samtal och sätter. Fidelity tillhandahåller ett antal strategier, som du kan filtrera efter utsikter, vinstpotential eller riskpotential. Strategier inkluderar järn kondor, fjäril, bredbent, diagonala och vertikala uppslag, bland andra. När forska lager, kan du dra nytta av sannolikheten och resultat kontra-förlusträknare. Du har också tillgång till marknaden nyheter, artiklar och lagerverk. Även om du inte kan anpassa instrumentpanelen kan du konfigurera varningar, bevakningslistor och verk utifrån dina egna kriterier.

För mobil handel optioner har du alternativ för att använda webbplatsen i en mobil webbläsare eller ladda ner appar för iPhone, iPad, Android-telefoner, Windows Phone 8 eller Kindle Fire. Du kan komma åt ditt konto, forsknings lager och order handel, som alla vanliga funktioner i mobilappar. Förutom vanliga funktioner, program tillåter dig att sätta in kontroller direkt i din Fidelity konton genom att ta en bild av kontrollen med din mobila enhet.

Plattform och verktyg

Fidelity erbjuder många möjligheter och resurser för att öka dina kunskaper om handel och investeringar. Online kan du få vägledning för att investera, spara och hantera din budget. Det ger kostnadsfria seminarier erbjuds hos investeringscentraler för att lära sig att handla optioner och andra investeringar. Har lokalkontor också möjliggör ansikte mot ansikte och personlig interaktion med en mäklare om du någonsin behöver det. Vidare finns det standard hjälp tillgänglig via chatt, e-post, avgiftsfria kundtjänst och lokalkontor.

Fidelity erbjuder många standardfunktioner i sin plattform, som visserligen inte anpassas, innehåller en omfattande lista av verktyg för forskning och beställa trades. Även om du kan hitta billigare tjänster, avgifterna är ändå konkurrenskraftiga och Fidelity erbjuder mer pedagogiska resurser än de flesta av de online-alternativ handel tjänster vi granskat. Dessutom har det lokalavdelningar där du kan få personlig uppmärksamhet, vilket gör detta ett bättre val om du uppskattar att mänskliga faktorn. Totalt sett är Fidelity ett utmärkt val om du tittar på aktiehandel som en del av din totala investeringsstrategi.

Utbildning och resurser

Sammanfattning