online blommor leverans – Flora2000 2017

Flora2000 flyttade in i den digitala tidsåldern mer än ett decennium sedan, och idag strävar efter att leverera högsta kvalitet blommor och presenter med en personlig touch. Detta online blomma leveransservice främjar blommönster och gåvor med dragningskraft över hela världen, även om dess val är inte lika omfattande som de av de bästa platserna. Du stöder också lokala företag genom att beställa blommor från Flora2000, som sysselsätter ett nätverk av lokala florister.

Sammanfattning

Webbplatsen är ljusa och gnistrande, och erbjuder bra produkter till 190 länder. Du kan hitta produkter från tillfälle, typ av blomma, typ av gåva eller specialerbjudanden. Du kan också använda webbplatsens praktisk rullgardins fliken för att söka efter prisklass så att du hittar blommor på nätet som passar din plånbok samt mottagarens smak.

Bolagets choklad är från högsta kvalitet tillverkare, och de flesta av blommönster har distinkta och raffinerade känslor. Arrangemangen har en viss finess och charm som inte finns i vanliga blommönster.

Flora2000 har ett stort gåva val. Du kan köpa parfym, spa objekt, kakor (inklusive en 2 pund röd sammet kaka) och presentförsvårar fylld med sortiment av vin, frukt, choklad, kex och andra godsaker.

Sympati kollektion för detta online blommor företag är relativt liten, även om det består av vackra buketter och några kransar. Valet get-well är ganska allmänt jämfört med de bästa blomster platserna. Det finns blommor, men inga ballonger eller nallar med get-well meddelanden, som de flesta andra tjänster låter dig skicka. När det gäller bröllop, kan du få blomsterarrangemang för bröllop bordsdekorationer, men webbplatsen inte har ett avsnitt särskilt för traditionella bröllop blommor. Valet av bröllop blommor är begränsad till bröllopspresenter såsom gratulations buketter i vaser. Även om dessa är vacker, måste du kontakta en annan tjänst eller gå till en florist i ditt område för att få sådana saker som hand buketter, corsages och boutonnieres.

Med Flora2000, kan du beställa blommor online och spåra dina beställningar via e-post eller telefon för att se till att dina blommor fram i tid. Du kan få kundservice via e-post eller 24-timmars chatt och hjälplinje. Chatt för detta online blommor tjänsten är ganska känslig, med en verklig person som svarar på frågor snabbt och tillmötesgående. Sajten erbjuder en påminnelse tjänst genom att registrera datum för händelsen som du har beställt blommor och skicka ett e-post nästa gång händelsen kommer omkring, så du behöver inte oroa dig för att glömma samma årsdag eller födelsedag i framtiden.

Denna internationella tjänsten levererar till ett brett spektrum av platser – 190 länder totalt. Flora2000 stolt över att skapa arrangemang som har dragningskraft över hela världen. Dess presentkorgar innehåller utmärkta märkesvaror, och de flesta av sina blommönster har en viss sofistikerad unika i sitt utseende.

Med hjälp av ett nätverk av lokala florister, är Flora2000 styrka i sin omfattande täckning, liksom några av de bästa blommorna på nätet så långt som färger och arrangemang stilar gå. Du kan skicka blommor till en extraordinär antal platser med den här tjänsten. Det är begränsad i begravning och bröllop erbjudanden, men det har några av de bästa servicen täckning runt och vackra, eleganta arrangemang.