online blommor leverans – Flowerbud 2017

Kunderna har haft gården färska blommor från Flowerbud sedan 1999. Om du eller dina mottagare njuta av den milda konsten att blomsterarrangemang, kan Flowerbud vara den bästa online blomsterförmedling för dig, eftersom tjänsten inte ordna blommor för dig. Detta kan vara kul för vissa, en olägenhet för andra.

Sammanfattning

Med den här tjänsten, beställer du dina blommor på nätet, och de levereras i en transportlåda. Du eller din mottagare ta det därifrån så långt som trimning stamändar, arrangera blommor och placera dem i en behållare. Detta företag ger inga förutbestämd buketter av blommor, även om du kan få levande växter som redan är inlagt. Medan vissa människor tycker att arrangera sina egna blommor, att inte ens har möjlighet att skicka färdiga buketter tar bort en del av bekvämligheten med online-blomma leverans.

I många fall kan du beställa blommor med en vas, eller du kan ha dem komma i en låda om gåva mottagaren föredrar att använda en av sina egna vaser. Beroende på storleken på ordern, kan du få mer än ett blomsterarrangemang av en sändning.

Inte överraskande, med tanke på företagets namn, nästan alla dina blommor anländer i knoppstadiet. Detta ger dig eller din mottagare nöjet att titta på dem öppna och ser till att de anländer i ett färskt tillstånd och sista på ett tag, men precis som med att arrangera dem själv, kan detta vara en olägenhet som tar tålamod för vissa människor.

Denna webbplats har ett brett utbud av blommor produkter, bland annat en mängd olika kallor, gerbera prästkragar och orkidéer. Du kan också få säsongens blommor, såsom tulpaner och irisar under våren. Den person som blir din gåva kan njuta av de bästa blommor av säsongen. Företaget erbjuder också året i blom program, som kan lysa upp ditt älskade sitt liv genom vecka, varannan månad eller månadsvis blommor leveranser. Det finns dock inga presentkorgar, personifierade objekt, godis eller ballonger tillgängliga från denna webbplats. Många andra blomsterbud webbplatser har dessa olika alternativ för olika situationer.

Du kan beställa bulk blommor online för bröllop eller andra händelser från Flowerbud. Detta är definitivt en gör-det-själv-projekt. Till exempel kan du få en enorm låda som innehåller ljusa tusenskönor i antingen vitt, rosa, röd, gul eller orange eller en blandad grupp av färger. De som älskar hands-on aktiviteter kommer verkligen komma in i detta, men som med webbplatsens andra erbjudanden, kan det vara tröttsamt om du är van vid blommor coming uppgjort. Webbplatsens begravning blomma sidan innehåller endast ett begränsat urval av buketter. Det inte finns några kransar, sprayer eller kista blommor.

Denna tjänst webbplats är vacker och väl organiserad. Det finns en regelbundet uppdaterad blogg, en kund uppskattning program som ger en $ 75 kupong efter att du har gjort 15 blom inköp, och ett månatligt nyhetsbrev. På webbplatsen finns också ett avsnitt blomma omsorg för att hjälpa dig rehydrera dina blommor och hålla dem ser bra ut. Flowerbud har Veriflora certifiering och stöder socialt och miljömässigt ansvarsfullt odlare.

Du kan beställa blommor och presenter genom Flowerbud antingen online eller via telefon, och du kan spåra din beställning online. FedEx hanterar Övernattning leverans, så när du kan få blommor till någon snabbt, är det inte möjligt samma dag blomma leverans.

En ovanlig aspekt av Flowerbud tjänst är att de vanliga natten fraktkostnader redan ingår i priset på blommorna. Det är trevligt när du tagit del produkterna, eftersom du vet att den slutliga avgiften är i allmänhet vad som anges på produktsidan om du inte anger en lördag leverans, uppgradera till prioritet under natten, eller skicka blommor till Alaska eller Hawaii. Flowerbud tidigare erbjuds vissa internationella leverans, men det ger nu blommor endast i USA

Flowerbud är inte en traditionell florist som ger strukturerade arrangemang. Detta är en av de bästa online-blomman tjänster om den avsedda mottagaren har att arrangera sina egna blommor för deras hem eller särskilda händelser, men det passar inte räkningen när du behöver bekvämligheten med en färdig bukett blommor redan i blom eller samma dag leverans, och inte heller på icke-blommor gåvor. Webbplatsen själv är tilltalande och roligt att använda, men; samhället känslan man får från bloggen och även text på produktsidorna gör att du känner att du pratar med en pålitlig vän.