online kupong service – CouponSurfer 2017

Som en online kupong tjänsten, CouponSurfer saknar kupong kvantitet, men inte kvalitet. På denna kupong webbplats hittar du populära kuponger för välkända produkter och köpmän. Vi föreslår att du använder Extreme kupong läget att snabbt hitta, klipp och skriva ut erbjudanden som du vill.

Sammanfattning

Den online kupong tjänsten inte har ett stort utbud av kuponger. I själva verket är deras val ganska liten i jämförelse med andra topp kupong webbplatser. Den bästa samlingen av erbjudanden om CouponSurfer.com är på fliken livsmedelsbutiker. Det finns några bra erbjudanden på vanligen använda produkter som tandkräm och pasta. Även om det kan finnas färre kuponger på denna webbplats, de erbjudanden som erbjuds är legitima och användbara. Du kommer inte att gå igenom värdelös röran.

Denna webbplats ger utskrivbara kuponger, länkar till erbjudanden och rabattkoder. Det finns kuponger för din favorit online-butiker och utskrivbara kuponger som du kan lösa in på din lokala livsmedelsbutik.

Vi är besvikna över bristen på lokala kuponger. Vi skrev i vår lokala postnummer och ingenting kom upp. Vi försökte flera olika postnummer från de omgivande områdena, inklusive en som är en stor storstadsområde, men återigen, det fanns inga lokala erbjudanden som finns, även om vi har hittat lokala erbjudanden om andra kupong webbplatser.

Från A till W, kan du hitta kupong koder och prisfall för över 80 butiker. Klicka på någon av butikerna, och du kommer att se en tabell som kommer att ha en beskrivning av produkten, kupongkoden i samband med denna kod och utgångsdatum.

Detta är en av de få online kupong tjänster där medlemskap krävs för att komma åt funktioner. bara registrerar dig tar några minuter, men när du gör, kan du begära att få kuponger skickas till dig en gång i veckan e-post, registrera dig för att få CouponSurfer nyhetsbrev och registrera dig för kupong varningar. Några av de varningar som du kan anmäla dig till inkludera

Beroende på vad varnar du registrerar dig för, kan du få e-post flera gånger i veckan. Bortom din kupong varningar och nyhetsbrev, kan du också prenumerera på RSS-feed och lägg till CouponSurfer Grocery Gadget till din startsida.

Denna online kupong tjänsten har en intressant funktion som kallas Extreme kupong läget. CouponSurfer listar alla tillgängliga kuponger och klicka för att spara erbjudanden i bokstavsordning. Du kommer att klicka varje kvadrat av produktnamnen att klippa kuponger. Om du vill veta detaljerna för kupongen, kan du läsa dem här också. I det normala livsmedels kupongen vy ser du produktnamnet och länken för att få produkten. Du kommer att behöva klicka på var och en av dessa kupong länkar separat och skriva ut dem en efter en.

Även Extreme kupong läget inte är så organiserade, föredrar vi den här metoden, som du kan klippa och skriva ut kuponger i bulk. Den normala uppfattning kräver att du klickar på och skriva ut varje del för sig, som vi inte gillar alls, eftersom det är ett slöseri med papper och tar mycket längre tid.

Denna webbplats har kupongkoder, men de är nästan omöjliga att hitta. Det finns inte en flik på hemsidan och de är inte en utsedd kategori. Vi definitivt inte gillar jakt runt en webbplats för att hitta funktioner. Vi anser också att CouponSurfer kunde har organiserat sina kuponger bättre. Om du navigera till en viss kategori, såsom baby, bakning eller drycker, platsen listar alla kuponger i bokstavsordning efter märke istället för filtrerad efter kategori.

Om du behöver kontakta CouponSurfer, kan du fylla i ett webbformulär eller kontakt med dem via Facebook eller Twitter. Kupongen Tjänsten erbjuder också en FAQ sektion.

CouponSurfer, i jämförelse med andra online kupong tjänster, saknar variation och stora antalet kuponger. Men kuponger de erbjuder är legitima. Vi är besvikna det inte finns en rabattkoder avsnitt på hemsidan, och den övergripande användarvänlighet och hjälpa och supportalternativ saknas.